Събота, 26 Май 2018
Събота, 26 Май 2018

Пелов и Колев се измъкнали на полицията в софийско село

Пелов и Колев се измъкнали на полицията в софийско село

 МВР изпусна двамата избягали затворници Владимир Пелов и Радослав Колев след сигнал, че обитават вила в село Огоя, Софийско. 

Това съобщава Frognews.bg.

В петък собственик на вила в село Огоя решил да отиде за празниците. Отдалеч видял, че коминът на къщата пуши. Приближил се на достатъчно разстояние и установил, че вътре са се разположили двамата издирвани под дърво и камък престъпници.

Незабавно подал сигнал в полицията, но докато тя се организира, бегълците успели да усетят чуждото присъствие и духнали. Оттогава местността е наситена с тежковъоръжени барети. Цял автобус маскирани полицаи обикалят района, но от Владимир Пелов и Радослав Колев няма и следа.

Обичайно при тежки инциденти полицията винаги призовава гражданите да съдействат. В случая обаче положителната развръзка не е станала именно заради лоша организация от страна на полицията.

От МВР пазят пълно мълчание по развитието на случая.

Свързани статии (по етикет)

  • Във Великобритания погнаха робския труд

    Британската полиция съобщи, че в резултат на едноседмична операция срещу "робството" на работното място са били спасени десетки жертви на този вид експлоатация и са били извършени няколко ареста, предаде Ройтерс.

  • Изоставено куфарче до НДК вдигна на крак полицията

    Заради забравен багаж подлезът, който е в близост до НДК и е при Моста на влюбените, е затворен затворен за преминаване на пешеходци.

  • Нов атентат в Индонезия

    Десет души бяха ранени при нов атентат в индонезийския град Сурабая, който е вторият по големина в страната, предадоха световните агенции. 

Оставете коментар