Четвъртък, 21 Юни 2018
Четвъртък, 21 Юни 2018

Latest News

Любовно писмо и рисунки на Малкия принц бяха продадени за над 240 хил. евро

Любовно писмо на Антоан дьо Сент-Екзюпери с акварелна рисунка на Малкия принц беше продадено на търг за над 240 хил. евро, предадоха световните агенции.

11 съвета за максимално добра почивка

Ваканцията е чудесно нещо - далеч не само през лятото, но чували ли сте колко хора се оплакват, че им е създала доста главоболия – организация, транспорт, изпускане на самолет,…

Каква е лечебната сила на тамяна?

За тамяна знаем, че се използва при църковните обреди, поставен в кандилница той гони лошите сили. Но тази лековита смола има далеч повече вълшебни свойства. Тамянът е ароматна смола, получена…

Как приятелите ни оказват влияние на здравето и щастието?

Приятелите са жизненонеобходими същества. Не само защото са страхотни партньори в забавленията, а защото от тях зависи здравословното и психическото ни състояние риятелите са жизненонеобходими същества. Не само защото са…

Астрономи откриха 3 планети, подобни на Земята

Испански астрономи от Университета в Овиедо откриха две нови планетни системи и три подобни на Земята планети, предава БГНЕС.

На каква възраст жените и мъжете стават „невидими“ за противоположния пол

Жените започват да чувстват, че не предизвикват интерес, когато навършат 45 години, а мъжете - на 47, установи британска анкета, цитирана от в. "Дейли мейл".

Учени обясниха на какво се е дължало измирането на мъже преди 7000 години

Учени от Станфордския университет в САЩ установиха защо преди 7000 години рязко намаляло генетичното многообразие на Y-хромозомите, съобщи Лента.

Принц Хари и Меган връщат нежелани подаръци за £7 млн.

Принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, връщат получени в разрез с кралските разпоредби сватбени подаръци, оценени на 7 милиона лири, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Popular News

Продуктът си навлече критики в САЩ
Земноводните се замразяват и размразяват, за да оцелеят в студа
Добивите на грозде са по-добри заради топлото време
Жената напъхала ръката си в пастта на звяра и го…