Антон Тодоров и Недялко Недялков поискаха арест за Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Веселина Томова, Слави Трифонов и Богомил Бонев

Вижте как отговориха те:

Това е пост на яростния радетел на ГЕРБ Антон Тодоров, който някога бе написал за ГЕРБ „Шайката“. Той бил съгласен с Недялко Недялков, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Веселина Томова, Слави Трифонов и Богомил Бонев, които били казали и написали „чудовищни неща“, едва ли не да бъдат и те арестувани като Волен Сидеров. Според Тодоров не може да има „двоен аршин“.

АНТОН ТОДОРОВ И НЕДЯЛКО ЗОВАТ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ АРМАН БАБИКЯН, НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И СЛАВИ!

Веселина Томова:

Да бъдеш арестуван от Хунтата, която управлява България, защото казваш истината, пък дори и да си „оная халтавата от Варна“, е чест и благодарим на Антон „Шайката“, че ни е турнал в списъка с хора, на които не им пука да казват истината.

Както се казва, „донесението“ на Велики Четвъртък до народната власт, да бъдат заклеймени и арестувани „предателите“, които клеймят Хунтата, е присъщо за юди, които ще останат в историята именно като юди.

А нас баш ни брига, че ще ни арестуват. Аз лично обещавам да спонсорирам ремонта на тоалетните, че Боко и компанията му като влязат в ареста, да им е комфортно и да не ползват кофа в килията.

Николай Хаджигенов:

В тоя зор при въвеждането на новият социализъм забравих, че пак има списък с враговете на народа, партията и правителството и ние пак (отново) сме в челните редици.
Добре де.
В топ три сме!
Съвсем нескромно сме горд със себе си — в компанията на Arman Babikyan и Веселина Томова Захариева.

Арман Бабикян:

Да поощрим Тодоров към дезавуиране на отношенията на Борисoff с представители на Москва продаващи петрол, газ, ядрено гориво и техните хора в кв.Бояна и ул.Ж.Кюри! Като изчерпи този списък ще му бъде предоставен нов, за да издаде Шайка- 2, Шайка- 3 и т.н. Успех Тончо!

Богомил Бонев:

Понеже Нидялко и водопроводчика, който написа „Шайката“, поискали да бъдат арестувани хора, които са писали срещу герп, ето един отговор:

Той биде предаден, и от един поп!
Тоя мръсен червяк, тоя низък роб,
тоз позор за Бога, туй петно на храма
Дякона погуби чрез черна измама!
Тоз човек безстиден със ниско чело,
пратен на земята не се знай защо,
тоз издайник грозен и Божи служител,
който тая титла без срам бе похитил,
на кого устата, пълна с яд и злост,
изреваха подло: „Фанете тогоз!“
На кого ръката не благословия,
а издайство свърши, и гръм не строши я,
и чието име аз не ще спомена
от страх,мойта песен да не оскверня,
и кого родила една майка луда,
който равен в адът има само Юда,
фърли в плач и жалост цял народ тогаз!
И тоз човек йоще живей между нас.

Никой не се отъждествява с Дякона, но много им отиват епитетите на Дядо Вазов.

Източник: Afera.bg

Подобни статии

Още в катергорията