Договорите на трима търговци на Женския пазар са прекратени заради неспазване на мерките срещу COVID-19

Женският пазар и пазарът „Димитър Петков“ отвориха днес при засилени противоепидемични мерки, а в следващите дни ще бъдат прилагани още по-строги правила за организацията на работата и достъпа на клиенти

Договорите на трима търговци на Женския пазар са прекратени заради неспазване на противоепидемичните мерки за борба с COVID-19, съобщиха от общинското дружество „Пазари Възраждане”, предаде Нова телевизия.

От търговците се изисква задължително да носят предпазни маски и ръкавици, да дезинфекцират работното си място и да спазват дистанция от 2 м при търговия. В противен случай следва именно незабавно прекратяване на наемните отношения, припомнят от дружеството, стопанисващо пазара.

Женският пазар и пазарът „Димитър Петков“ отвориха днес при засилени противоепидемични мерки, а в следващите дни ще бъдат прилагани още по-строги правила за организацията на работата и достъпа на клиенти. Улици и пешеходни зони са отцепени и контролирани от полицията, за да няма струпване на хора. Охраната на пазара и представители на СДВР патрулират около пазарната площадка и реагират, ако видят, че някой не спазва дистанция.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Движението е еднопосочно с пропускателен режим с КПП на входа и на изхода на пазара. Допускат се по 80 човека в зеленчуковата зона. Входната точка е откъм ул. „Св. Св. Кирил и Методий”, а изходящата, е откъм бул. „Сливница“.

От ръководството на общинското дружество призовават възрастните хора да пазаруват в ранните часове.

Подобни статии

ПОРЕДНИ СКАНДАЛИ ВЪВ ВЪНШНО! Консули на ГЕРБ се ширят с по два апартамента за наша сметка

Министър Генчовска едва ли „ще изчегърта“ наследството на бившите управляващи, след...

Още в катергорията

ПОРЕДНИ СКАНДАЛИ ВЪВ ВЪНШНО! Консули на ГЕРБ се ширят с по два апартамента за наша сметка

Министър Генчовска едва ли „ще изчегърта“ наследството на бившите...

„Суджукгейт“ стигна до върховния съд

От 2-годишната условна присъда са недоволни както Живко Мартинов,...