Скандални снимки разкриват безотговорното поведение на Кристиян мигове след катастрофата!

Вижте:

Снимки от катастрофата, при която дрогираният 22-годишен Кристиан Николов от кръга на Миню Стайков, отне живота на журналиста Милен Цветков, разбуниха духовете в социалните мрежи.

Познати на богаташкия нехранимайко, погълнал адската комбинация от амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам преди да подкара джипа си, анонимно заявиха, че на кадрите се вижда именно той.

Както е известно Николов, който вече се сдоби с обвинение за умишлено убийство, се измъкна невредим от аудито си Q7. На снимки, направени минути след жестокия сблъсък в субаруто на Милен Цветков и разпространявани в социалните мрежи, ясно се вижда млад мъж, който поразително силно прилича на Кристиан Николов.

На един от двата кадъра мъжът, облечен с черния анцуг и тениска, съвсем спокойно разговаря с друг с радиостанция в ръката, вероятно охранител в мола. Същият мъж се вижда и на друга снимка да се суети около разбилото се в мантинелата до метростанцията Ауди. Видимо изобщо не изглежда притеснен от разразилата се само минути по-рано трагедия, завършила с фатален край за Милен Цветков.

Припомняме, че останалите двама пасажери в джипа-убиец, Симона Цветкова и Георги Иванов, избягаха от местопроизшествието. Това предполага, че мъжът, който проверява аудито, не би следвало да е Иванов. Той и Цветкова се сдобиха с обвинени, че „съзнателно са затаили истина по отношение на станали им известни факти и обстоятелства, свързани с предмета на доказване по наказателно производство срещу Кристиан Николов за предизвикано от него ПТП след употреба на наркотични вещества и причинена смърт на друг участник в движението“.

 

Подобни статии

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше...

Още в катергорията

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник...

Времето – 26 септември 2021 г.

Днес времето ще бъде слънчево и почти тихо Минималните температури...