Хороскоп – 2 април 2020 г.

Днес е подходящ ден за: учение, пътуване, контакти с чужденци, срещи с приятели, благотворителност, разрешаване на спорове, духовни занимания

Овен
Емоциите ви ще се лашкат между отговорностите и спокойствието. Дали прекалената изолация не събужда някакви дълбоки,позабравени страхове. Не се борете с тях, разберете ги.

Телец
Вие често пъти сте олицетворение на самото спокойствие и търпение, но днес какво ви става? Не позволявайте на разни дребни домашни неразбории да ви раздразнят. Може би трябва да поизлезете – я, боклука да изхвърлите, я на пазар да отидете. Просто направете нещо различно.

Близнаци
Нещо ново всеки ден. Ако си зададете подобно мото, ще ангажирате ума си и изобщо няма да се дразните на социалните ограничения. Измислете си някакво предизвикателство, например с писане на кратки текстчета или пък създаване на кратки клипчета. А може и нещо по-оригинално да ви дойде на ум.

Рак
Идеален ден да се почувствате като самотен вълк. Едва ли някой ще се учуди, ако започнете да виете срещу Луната. Не бързайте,и ма още няколко дни до пълнолунието. Но пък самотата ще ви помогне да постигнете зашеметяващи резултати в поприща, неглижирани досега.

Лъв
Няма абсолютно никакви причини за паника. Ако се осланяте на креативността си, винаги ще намерите изход от ситуацията и ще се появите дори още по-бляскави отпреди.

Дева
Не пренебрегвайте здравето си. В условия, различни от обичайните, трябва да се вземат нестандартни мерки. Правете повече дихателни упражнения. Те ще способстват и за успокояване на нервното напрежение.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Везни
Тъй като обикновено успявате да намерите баланс, освен когато не влизате в спорове, околните ще разчитат на вашата намеса. Опитайте се да оправдаете доверието, балансирайте и хармонизирайте напрежението у дома.

Скорпион
Не се опитвайте да свършите прекалено много неща наведнъж. Както се вижда карантината ще продължи още, така че – оставете си задачи и за после. Балансирайте емоциите с дишане, не с похапване.

Стрелец
Включете в рациона си повече свежи продукти. Вече започва да се появява свежа коприва и макар да ги няма бабките по пазарите, вече и в магазините може да се намерят доста добри продукти. Удачен момент да изпробвате кулинарните си умения.

Козирог
Не зачерквайте себе си. Ако пожелаете може да промените каквото решите, разбира се освен заповедите на генерал Мутафчийски. Излезте от собствените си ограничения и открийте възможностите, които ви открива тази необичайна ситуация.

Водолей
Някога, в бъдещето ще имате интересни истории да разказвате на младежите. Обаче историите трябва да се създадат, така че – не изпадайте в униние, търсете интересното, необичайното, посланието на света лично за вас.

Риби
Завършете нещата, които отлагате отдавна. Вече оправданието ‘нямам време’ не е актуално. Оградете личното си пространство от всякакви вмешателства и … Действайте!

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Времето днес 10.08.2022

Днес ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще...

Още в катергорията

Времето днес 10.08.2022

Днес ще преобладава слънчево време, но около и след...

Хороскоп за 10.08.2022

Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да...

Времето днес 09.08.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд...