Хороскоп – 20 април 2020 г.

Днес е подходящ ден за: промяна, чистене на дома/тялото, връзки с обществеността, поезия, общуване със семейството, диета, почивка, лечение

Овен
Успехът танцува най-добре с този, който лично го е поканил на танц. Осмелете се, танцувайте с успеха.

Телец
Нещата ще се подредят по добре, отколкото очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или приятели.

Близнаци
Мъката и радостта са родни сестри, така че не се учудвайте, ако се появяват заедно. Приемете ги с мъдрост и спокойствие. Времето е най-великият учител, то ще подреди всичко на мястото му.

Рак
Гледайте по-философски на това, което се случва около вас, ще имате време и за действие. Късметът няма да ви изневери и не е изключено да спечелите най-неочаквано.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Лъв
С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи празничното настроение. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.

Дева
Уж е празник, а на вас ще ви се наложи здравата да поработите, за да не изпуснете печалбите. Ще сте зависими от други хора, което малко може да разстрои плановете ви, но в крайна сметка нещата ще са във ваша полза.

Везни
Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии, но пък може да приемете прекалено навътре някое изказване по ваш адрес.

Скорпион
Днес ще се чувствате далеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предишните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте подобаващо внимание на хората, които обичате.

Стрелец
Думите са като семена. Ако говорите необмислено, ще получите резултати, които няма да ви харесат, но така или иначе ще отговорни за тях. Внимавайте, всяко нещо има последствия.

Козирог
Ще приемате напълно хладнокръвно неща, които за другите са силно болезнени или дори теми табу. Ще съумявате да виждате механизма зад всяка ситуация. Откритият въпрос е – ще съхраните ли вътрешната си честност.

Водолей
Ще се наложи да проявите по-голяма гъвкавост в поведението си и то главно по паричните въпроси. Не се оправдавайте с празника за претрупаната трапеза, разумни.

Риби
Ще ви се иска да сте свободни, но трудно ще се откъснете от задълженията си, особено ако сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе много гениални идеи как да се справите с отдавна вълнуващи ви проблеми.

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Хороскоп – 17 октомври 2021 г.

Овен Плановете за деня няма да се осъществят, но това е добре....

Още в катергорията

Хороскоп – 17 октомври 2021 г.

Овен Плановете за деня няма да се осъществят, но това...

Рибари заловиха гигантска риба с рекордни размери

Рекордно голяма риба е открита край испанския автономен град...

Времето днес 16.10.2021

Днес валежите ще продължат, но постепенно ще отслабват. Значителни количества...