Хороскоп – 3 април 2020 г.

Днес е подходящ ден за: забавления, любов, флирт, романтика, музика, изобразително изкуство, козметични процедури

Овен
Петък е, но вече това не носи онзи смисъл, който имаше допреди месец. И все пак, време е да направите нещо различно. Извадете си новите дрехи, оправете си прическата и идете на ресторант в кухнята или в хола. Дори една проста смяна на стереотипа може да ви промени настроението.

Телец
Днес е малко по-критичен ден, така че – не критикувайте. Всъщност всяка паника и вътрешна трeвога отслабва защитните сили на организма, а сега те са важни повече отвсякога. Просто се усмихвайте и не приемайте нещата лично.

Близнаци
Забавен ден. Сигурно ще сте през повечето време на телефона или в някой онлайн урок. Настъпи съвършеният момент да видите и прочетете всичко, което сте си оставили ‘за после’.

Рак
Един ден, в който ще успеете да разсеете съмнения, които ви мъчат отдавна. Най-важното е да си разпределите добре финансите, защото не е ясно колко още ще продължи извънредната ситуация. Планирайте внимателно.

Лъв
Петъкът не е това, което беше, а вече дори една игра на петанка не може да изиграе човек. Затова пък има табла, шах и пъзели, има също НВО и Нетфликс, но най-вече има книги и неща които можете да правите с други хора. Например можете да пеете, да танцувате и да си говорите. Това са едни позабравени средства за жива връзка и сега е дошъл моментът да ги преоткриете.

Дева
Понякога в поезията човек може да намери отговори на толкова прозаични въпроси, защото това е езикът на душата, който вече сме позабравили. Поспрете се, погледнете старите си тетрадки и се докоснете до … Себе си.

Везни
Има неща, които е важно да направите и от които все бягате. Време е да спрете и да ги погледнете, може би не са толкова страшни, колкото са ви стрували досега. А може би ви носят и подаръци.

Скорпион
Ден, в който може да се сблъскате с тайни, за които дори не сте и предполагали. Опитайте да свършите каквото сте си наумили предиобед. Не се включвайте в режима на оплакване, мрънкане и безнадеждност. Каквото има да става, ще стане, независимо от вашето настроение.

Стрелец
Първата половина на деня не е моментът, в който можете да се отпуснете. Не се надценявайте и не пазарувайте прибързано. Точно сега е важно да си правите сметката. Светът е тръгнал към режим ограничение и е важно да имате някакви налични ресурси.

Козирог
Днес трябва да сте решителни и да сте готови да изберете едно нещо за сметка на друго. Най-големият ви враг ще е егоцентризмът и нежеланието да чуете чуждата гледна точка.

Водолей
Този ден много ще си личи по сутринта. Ако не успеете да станете рано, целият ви ден ще потръгне в посока, която не е много желателна. Не прехвърляйте вината за неуспехите си на другите, потърсете грешката в собствените си действия.

Риби
Бъдете практични и правете неща, които ще донесат полза на семейството ви. Хубав ден да внесете повече красота у дома – засадете цветя, облечете си новите дрехи, направете си прическа. Красотата започва отвътре.

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Времето – 28 февруари 2021 г.

Днес над Западна България облачността ще е разкъсана, а над останалите...

Още в катергорията

Времето – 28 февруари 2021 г.

Днес над Западна България облачността ще е разкъсана, а...

Хороскоп – 28 февруари 2021 г.

Овен Тази неделя няма да може да избягате от неизбежното....

Дебютният албум на Виктория с международна дигитална премиера

Първият албум на Виктория, която ще представи България на...