Хороскоп – 5 април 2020 г.

Днес е подходящ ден за: творчество, нови идеи и хоризонти, веселие, общуване с близки, разрешаване не противоречия, ново начало, публични изяви, гости, общуване с природата

Овен
Да сте си вкъщи не означава, че не можете да правите неща. Имате толкова много ресурси на разположение. Използвайте ги умно, а не бързо.

Телец
Повярвайте си. Вие знаете много повече, отколкото си мислите, че знаете. Имате възможността да го научите. Всяка криза е нова възможност.

Близнаци
Неделя. Обикновено е ден за почивка, но сега, когато почивката е малко в повече, страховете започват да надигат глава. Изправете се срещу тях, разберете откъде са дошли и ги използвайте ползотворно.

Рак
На моменти може да ви се струва, че сте попаднали на страниците сюрреалистичен роман. Важно е да не губите връзка с реалността. Поддържайте контактите си с хората около вас, бъдете информирани.

Лъв
Учителят Петър Дънов го е казал – на богатите им трябва милосърдие, на бедните търпение. Дайте си сметка в какво е вашето богатство.

Дева
Не следвайте добре познатите пътеки, следвайте себе си и ще постигнете нещо наистина голямо. Вие имате много скрити сили, дайте им шанс да се проявят.

Везни
Прекалено дългото заседяване вътре без някаква цел може сериозно да навреди на психическото ви здраве. Потърсете онова, което ви зарежда и винаги ви е радвало. То ще ви държи в границите на вашата нормалност.

Скорпион
Обикновено човек рядко е подготвен за предизвикателствата, но пък точно те го мобилизират и изваждат наяве скрити качества. А вие пък обичате да има предизвикателства, за да ги преодолявате. Сега е вашият час.

Стрелец
Вашите знания и интуиция ще са особено ценни днес за близките ви. Не е нужно да сте назидателни, а просто подкрепящи и най-важното – оптимистични. Оптимизмът повишава имунитета.

Козирог
Вие като едни практични хора, ще се опитвате да намирате решения, да съставяте планове, да организирате. Това е чудесно, но не вкарвайте песимизъм, той е страшен.

Водолей
Толкова е странно и абсурдно да очакваме Великден в такива условия. Затова пък със сигурност ще го запомним. Не е лесно да се живее на страниците на историята, но пък е толкова вълнуващо. Време за нови теории и битки, а?

Риби
В ситуации като днешната е важно да намерим упование вътре в себе си, да намерим равновесие между душата, сърцето и ума като същевременно сме адекватни. И вашата задача е да покажете как се прави. Не е лесно.

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Ето каква заплата ни е нужна, за да бъдем щастливи

В cвeтoвeн мaщaб удoвлeтвoрeниeтo пo oтнoшeниe нa зaплaтaтa зa пocтигaнe нa...

Още в катергорията

Ето каква заплата ни е нужна, за да бъдем щастливи

В cвeтoвeн мaщaб удoвлeтвoрeниeтo пo oтнoшeниe нa зaплaтaтa зa...

Времето – 25 февруари 2021 г.

Днес над югозападната половина на страната ще е предимно...

Хороскоп – 25 февруари 2021 г.

Овен През този ден не забравяйте за добрите обноски. Сега...