Ивет Добромирова от „Протестна мрежа“ роднина с убиеца на Милен Цветков! Брани яростно майката

 Нейната сестра е омъжена за брата на Десислава Пешева-Николова

Ивет Добромирова, една от най-яростните протестърки, взриви социалните мрежи с умопомрачителна защита на майката на надрусания 22-годишен Кристиан Николов – Десислава Пешева-Николова.

Ивет – пресаташе на служебния кабинет на Росен Плевнелиев, кресливо защитава Десислава и напада главния прокурор Гешев.

Цитираме дословно постовете й, запазвайки неповторимия правопис:

„отново само минавам, за да ви кажа още една тъжна за вас новина… освен, че сте като Гешев в раздаването на собствено правосъдие, сте и като онези псевдомедии, по които най-много плюете… между вас и псевдожурналистите му няма разлика. даже е по-зле – допуснахте те да ви формират мнението…

КОЙ ви каза коя е майка му и ви вмени тезата за разглезените мамини синчета и колата, която му била подарена? МВР ли? те излязоха да говорят едва късен следобед днес…

колата негова ли се оказа? подарена ли му е? вие познавате ли тази жена, семейството, в което този млад мъж (защото на 22 години той отдавна не е дете) е израснал и как е възпитан? питам в интерес на фактите и базата, на която формирахте изводите си.

и една дума за това, което имаме като инфлуенсъри имам – лешояди на човешката трагедия за лайкове. дебнат да се хвърлят с гръмки коментари – колкото по-осъдителни по този, когото обществото е нарочило за лош, толкова повече лайкове. ще ги преброим публично и после ще се върнем към мръсните си малки тайни тайничко. морални стожери!

та, ако сте от тези – между вас, Недялку и ПИГ разлика няма…

без извинение.“

Освен заканите, че ще изтрие всеки, който не е съгласен с нея, Добромирова раздава и правосъдие с характерния си правопис:

„минавам само да попитам, защото не виждам възмутени реакции:

видеата от катастрофата кой ги има? не са ли разследващите органи? кой ги пуска? защо ги получавам организирано като спам по месинджъра тук? разпространението на доказателствен материал от течащо разследване не е ли престъпление?“

Проучване установи, че този стъписващ патос на „умната и красива“ Ивет Добромирова има съвсем простичко битово-роднинско обяснение. Нейната сестра е омъжена за брата на Десислава Пешева-Николова. Тоест, техните деца, включително и убилият журналиста Кристиан Николов, са първи братовчеди.

Семействата са и ортаци в луксозна детска градина на пъпа на София.

Самата Ивет Добромирова, чиято работа като шеф на пресцентъра на правителството на Марин Райков заинтересованите определят като най-големият провал на този кабинет. Уличната поборничка за демокрация е работила и за боса на Десислава Николова – Миню Стайков.

Преди това главният запевчик и сценарист на уличните представления през 2013-2014 г. Ивет Добромирова официализира задкулисните си връзки със скандалната фондация „Америка за България“, като през 2017 г. отиде на работа там като нейна говорителка, но не се задържа дълго. Междувременно необяснимо как се сдоби и с изключително скъпарски апартамент на пл. „Народно събрание“ в София, точно зад гърба на паметника на Цар Освободител, на чиито балкон държеше грамаден стериопоров среден пръст, насочен към парламента.

Запознати разкриват, че резкия завой, който Ивет Добромирова взема, е плод на бурен скандал между нея и лидера на „Да, България“ Христо Иванов, в чието национално ръководство е мъжът й. „Умната и красивата“ настоявала пред бившия правосъден министър и лидер на тази партия да я издигне за кмет на София. Въпреки категоричния му отказ, тя била толкова напориста и неотстъпчива в претенциите си, че накрая Христо Иванов я изгонил, а мъжът й напуснал политическата сила.

Това накарало Добромирова да им направи напук, като се заеме с кампанията на представителя на гражданското движение „Спаси София“ Борис Бонев, който се кандидатира за кмет на столицата на последните местни избори и нападаше най-остро кандидата на Демократична България Борислав Игнатов. В момента и двамата са общински съветници.

Ивет Добромирова е женена за брата на телевизионния водещ на „Панорама“ от БНТ Бойко Василев – Румен Петров. В момента тя го придружава във Франция, където той работи по някакъв проект, но пандемията от коронавирус по целия свят е залостила семейството там.

Затова на бишата пиарка й се налага да брани роднината си по сестринска линия в лицето на майката на убиеца на Милен Цветков единствено във Фейсбук, като ругае и разкарва всеки, който дръзне да се възмути от разпасаността и безхаберието в семейството й.

Подобни статии

Още в катергорията