Кристиан Николов е купонясвал на „Златните мостове“ нощта преди жестокия инцидент с Милен Цветков

Партито е било по повод рождения ден на гаджето на Кристиан – Симона, която беше в колата заедно с него по време на инцидента

Младото баровче Кристиан Николов, което уби журналиста Милен Цветков навръх Великден, е купонясвало цялата предишна нощ в шумна компания на „Златните мостове“, научи Lupa.bg от свой човек в МВР. Екип на полицията е бил изпратен да разгони младежите, които нарушавали правилата за карантина на паркове и обществени места и дори им е написал акт.

Партито е било по повод рождения ден на гаджето на Кристиан – Симона, която беше в колата заедно с него по време на инцидента. Както е известно, третият пасажер се оказа синът на депутата Лъчезар Иванов – Мозъка.

Сигнал на възмутени граждани изпратил патрулката при пияните хлапетии, които явно са употребили и други вещества, както показа полевата проба за наркотици на Кристиан. Младоците се държали абсолютно арогантно с ченгетата. Георги Иванов, с когото Лъчо Мозъка уж не контактува от 12 години, казал, че баща му е депутат от ГЕРБ и да не го глобяват.

„Ако случайно ги бяхме задържали за 24 часа, Милен Цветков нямаше да умре“, тюхкал се пред колеги полицай от екипа, отишъл на мястото. – „За съжаление обаче нарушението им си беше само за акт, бяхме с вързани ръце, макар да беше очевидно, че всичко вероятно ще завърши с някой сакатлък.“

Подобни статии

Надежда Нейнски „откри топлата вода“: Хората искат промяна!

Хората започват да си мислят, че няма дясно, няма ляво, а...

Още в катергорията

Надежда Нейнски „откри топлата вода“: Хората искат промяна!

Хората започват да си мислят, че няма дясно, няма...

Прокопиев: Държавата беше приватизирана от частни интереси на малка група хора

Голямата подмяна е, че държавата беше приватизирана от частните...