“Мозъкът” спря работа! Обвини Нинова за закона за дрога и шофиране!

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, чийто син бе в автомобила на убиеца на Милен Цветков не отиде днес на работа, но обвини лидера на БСП в лично отмъщение

„Корнелия Нинова изнася манипулативна информация, че аз съм ходатайствал да се промени закона по посока употребилите упойващи вещества зад волана да бъдат санкционирани. Точно обратното е. Винаги съм настоявал да има нулева толерантност към шофьорите, които са употребили наркотици. Явно Нинова ми отмъщава за нещо. Това заяви народният представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Реакцията на депутата е по повод обвинение, което отправя към него шефката на БСП.

„Истина е, че съм разговарял с Нинова за промяна в закона. Тогава тя ми каза, че не може да се подпише под предложенията за промени, но ще ме подкрепи при гласуването в пленарната зала. Настоявал съм употребилите наркотици да получат сурови наказания, защото има няколко случая до момента, в които те са се измъквали от наказателна отговорност. Непочтено е да се отправят към мен такива обвинения“, подчерта Иванов, пише БЛИЦ.

Той припомни, че на първо четене всички представители на БСП в Комисията по здравеопазване са го подкрепили

„Шокиран съм, че инцидентът, в който бе замесен и моят син, се използва за политически цели. Това не е редно и морално“, посочи депутатът.

Той предостави документи, с които да защити своята теза.

Подобни статии

Пяна, бате. Отново пяна покрива хоризонта небесен

Или по-накратко. Видимо е, че трябват промени. Ама откъде да ги...

Още в катергорията

Пяна, бате. Отново пяна покрива хоризонта небесен

Или по-накратко. Видимо е, че трябват промени. Ама откъде...