Очевидец с шокиращ разказ за „танца на смъртта“ на дрогирания, убил Милен Цветков

Видео на живо веднага след зверската катастрофа, при която нелепо загина Милен Цветков, бе пуснато снощи от журналиста Димитър Патарински в личния му профил във фейсбук. 

Първоначално Патарински нагледно снима ситуацията около мола, за да си представят зрителите за какъв удар става въпрос.

„За да си го представите нагледно – автомобилът е спрян на червен светофар. Доколкото разбирам, Милен не е бил на шофьорското място, а на задната седалка. След това 22-годишният водач на тузарско возило с висока скорост се удря в спрения автомобил“.

„Ето ги всички следи – вижте за какво нещо става дума и за какъв спирачен път. Представете си скоростта и спрялата кола какъв буфер е изиграла. Според информации шофьорът е бил дрогиран. Става въпрос за около 200 метра влачене на кола, която се забива в предпазните ограждения“, казва той.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

„Ето за такова влачене на автомобил става въпрос. Вижте сега аз колко време вървя, за да може да стигнем до фаталния инцидент. Вече има оставени цветя. Виждате и щетите, нанесени от тежкия удар. Имало е опити веднага след удара на хора, притекли се на помощ, да го спасят, но безуспешно“, добавя Патарински.

Свидетел на мелето, който работи в магазина отсреща от своя страна разказва: „Добре че беше спирката на метрото, иначе джипът Q7 щеше да влезе в магазините. Оня идваше от „Южния парк“ с над 130 км/ч. Направо го помля, направи го като ваденка. Едва го изкарахме Милен, беше си глътнал езика. Ние от тук не виждахме, че е Милен Цветков, просто виждахме, че е някакъв човек“.

Относно водача на джипа, очевидецът споделя: „Водачът на джипа беше меко казано дрогиран, беше се размазал. Напълно неадекватен! Момичето се возеше отзад, а спътникът до него избяга. Милен беше отзад в колата, поне двама други души имаше във возилото. Изхвърли го от светофара, поне 10-15 метра се въртя. Добре че беше бетонната стена на метрото, иначе директно влизаше в магазина“.

Запитан дали линейката е дошла бързо, човекът казва: „Нищо ново под слънцето. Бързо дойдоха – 10-15 мин. Две-три патрулки дойдоха веднага. Ударът се чу така, все едно бомба падна. Всичките стъкла се счупиха. На мене колата на Милен ми приличаше на „Субару“, ама после, като го качиха на репатрака, ми заприлича на „Фолксваген“. Не можеше да се разбере каква е колата, толкова я беше смачкал. Цялата кола беше така, все едно има две врати – нищо друго нямаше“.

На въпрос как изглеждаше 22-годишният водач на аудито, излизайки от колата, свидетелят разказва: „Пияният майстор… Танцуваше, той не знаеше, къде се намира. Въобще не знаеше какво става. Момичето питаше какво става и къде се намира. Добре сложено момче, младо на 22 години“.

„Има възможности явно, не го знам, мама и тате може да са помогнали. Човекът си караше като на рали. Не знам той дали разбра, че пред него има кола. Така го изхвърли, че направо… Ама това е! Жалко за човека!“, заключи очевидецът.

Подобни статии

Михаил Миков: От днес не съм член на БСП, нужна е нова лява партия

Бившият председател на БСП Михаил Миков обяви пред БНР, че напуска партията. Миков...

Още в катергорията

Михаил Миков: От днес не съм член на БСП, нужна е нова лява партия

Бившият председател на БСП Михаил Миков обяви пред БНР, че напуска...

Депутат на ИТН ще е новият шеф на Тотото

Това става ясно от внесените документи в Търговския регистър...

За фашизма в България и Македония

Защо се сърдим на македонците, че ни викат бугари-татари,...