Репортерка нарече Борисов „шибаняк“ (ВИДЕО)

Репликата е изречена от женски глас точно в момента, в който министър-председателят свършва да говори и според потребители в социалните мрежи скандалното обръщение е отправено от репортерка към премиера

Жесток скандал се развихри в социалните мрежи след новинарска емисия на Би Ти Ви днес на обяд. В репортаж от посещението на премиера Бойко Борисов на магистрала „Струма“ днес, накрая се чува как жена казва: „Шибаняк“.

Репликата е изречена от женски глас точно в момента, в който министър-председателят свършва да говори и според потребители в социалните мрежи скандалното обръщение е отправено от репортерка към премиера.

Видеото обаче не е оригинално и е качено от потребител в социалните мрежи, който е снимал тв екрана си, за да щракне именно скандалния момент. До момента няма яснота коя е жената, изрекла вулгарната реплика и защо е отправила подобни думи.

Репортажът е от инспекцията на магистрала „Струма“, където Борисов отговори на въпроси на няколко репортери, но бързо завърши, тъй като се оправда, че бърза за посещение в Банско.

Прилагаме и видеото, което е публикувано във Фейсбук профила на Божидар Колев.

Дали не го нахрани репортерката 🤣🤣🤣

Публикувахте от Bojidar Kolev в Сряда, 15 април 2020 г.

Източник: ПИК

Подобни статии

Ирина Тенчева и Армиите на Барби поклонниците

#Aко имате тийнейджър в дома си, вече вероятно сте наясно колко...

Още в катергорията