Синът на Лъчо Мозъка е наркоман, лекувал се 4 години в италианска комуна – очевидно безуспешно

Георги Иванов избягал от джипа за 100 000 лева, с който Кристиан Николов премаза журналиста Милен Цветков

Синът на гербера Лъчо Мозъка – Георги Иванов, е наркоман, твърди човек от управляващата партия. Глезеният депутатски наследник е бил в аудито Q7, с което надрусаното леке Кристиан Николов помете и уби журналиста Милен Цветков на кръстовище в София. Депутатският син обаче избяга след трагедията, затова бе издирен и задържан.

„Третият пътник в автомобила, блъснал Милен Цветков, е моят син от първия ми брак. За това бях уведомен от органите на реда, които се свързаха с мен, за да ме информират, че е издирен и разпитан по случая. Това призна народният избраник от ГЕРБ Лъчезар Иванов, познат повече като Лъчо Мозъка.

„За да спра всякакви спекулации поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена.

Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му.

Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава.

Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство, завърши излиянието си Лъчо Мозъка.

Депутатският син не е бил в България, защото четири години се е лекувал от зависимостта си към дрогата в наркокомуна в Италия. Върнал се наскоро, за да се свърже със старата си дружинка и да подкара същия лек живот, обилно гарниран с наркотици.

Лечението очевидно не е дало резултат, след като у нас Малкия Мозък отново е в наркокомпанията на Кристиан Николов.

Името на депутата от ГЕРБ нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен, е извършил въоръжени  грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. „Г.М. Димитров“.

Тогава герберът също се разграничи от своя син, като обясни отново, че нямат близки контакти с майка му Дияна Долапчиева и самия него.

Иванов до момента не е коментирал дали 22-годишният му син е употребил наркотични вещества, каквито бяха открити в кръвната проба на шофиралия джипа-убиец Кристиан Николов.

Източник: Narod.bg

Подобни статии

Прокуратурата подхваща безводието в Кръстевич

В пределите на своята компетентност, служебният министър на регионалното развитие и...

Още в катергорията

Прокуратурата подхваща безводието в Кръстевич

В пределите на своята компетентност, служебният министър на регионалното...

По молба на Израел Прокуратурата разследва група за измами, компютърни престъпления и пране на пари

Извършени са претърсвания на територията на Студентски град Под ръководството...

Петър Илиев е плагиатствал десетки страници от доц. д-р Наталия Киселова

"Компетенцията на Народното събрание" "взаимства" цели 40 страници с...