Александър Деянов-Скилър: Реших да не платя гаранцията от 50 000 лв., утре влизам в ареста

Днес изтича 14- дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв. Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен.

Това обяви Александър Деянов – Скилър, който беше обвинен в участие в организирана престъпна група заедно със сестра си Лиляна Деянова, известна като певицата Лилана и съдружникът й Мартин Димитров, които съдът остави в ареста.

Ето какво още заяви Деянов:

„Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Получих възможно най-ценното от всички близки и познати – вашата подкрепа. Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.“

Утре, в 10:30 часа, Деянов ще отиде дирекно в ареста на „Векилски“, съобщи адвоката му.

Припомняме, че акцията срещу тримата бе опеределена от защитникът им адвокат Николай Хаджигенов като поръчкова, а самият той разкри подробности за повдигнатите им обвинения пред телевизия „Евроком“.

Самият Александър Деянов в интервю пред бТВ бе категоричен, че нямам какво да крие, и единственият проблем на прокуратурата е, че е брат на сестра си.

Подобни статии

Йотова: Честит празник на всички, които изгарят невежеството

Вицепрезидентът припомня думите на Паисий Хилендарски, че българите по-рано от всички...

Още в катергорията

Йотова: Честит празник на всички, които изгарят невежеството

Вицепрезидентът припомня думите на Паисий Хилендарски, че българите по-рано...

Промени в движението в София в празничния ден

Няма да има платено паркиране в „синя“ и „зелена“...