Движението по бул. „България“ се възстановява от 15 май

От 15 май ремонтът ще продължи в следващия участък от Околовръстен път до моста над р. Бояна, който ще бъде затворен за движение

От 15 май се възстановява движението на бул. „България“ в участъка от бул. „Гоце Делчев“ до бул. „Тодор Каблешков“, съобщават от Столичната община.

От утре, 15 май, ще бъде възстановено движението по бул. “България“ в участъка от бул.“Гоце Делчев“ до бул.“Тодор Каблешков“ в посока кв. “Бояна“, което е основно обновено. Ремонтните дейности ще продължат по тротоарите, където ще бъде направена и велоалея.

От 15 май рехабилитацията ще продължи в следващия участък от Околовръстен път до моста над р. Бояна, който ще бъде затворен за движение.

Пътното платно в участъка от бул.“Гоце Делчев“ до ул.“Тодор Каблешков“, което е цялостно обновено, рехабилитацията на булеварда започна на 25 април, извършени са фрезоване, поставяне на метална мрежа, както и хидроизолация на пешеходните подлези. На 13 май е положен и последния износоустойчивия пласт асфалтова настилка, а днес ще бъде направена и пътната маркировка.

Предвижда се пътното платно на бул.“България“ в посока център, в участъка от бул.“Гоце Делчев“ до бул.“Тодор Каблешков“ да бъде ремонтирано през месец август на 2020 г., когато трафикът е обичайно по-слаб.

Подобни статии

Още в катергорията