Емилия Масларова отрича да поддържа контакт с доведения й син

Тя твърди, че не го е виждала от 4 години и дори не е бил на погребението на баща си

Бившият социален министър Емилия Масларова отрече да поддържа каквато и да е връзка с доведения й син от първия й брак Иво Масларов, който е обявен за издирване за поръчителство на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

Масларова заяви пред БНТ:

„Аз имам син, който се казва Константин. Никога не съм живяла с него (бел.ред. – Иво Масларов), никога не сме поддържали отношения някакви. Това е син на моя съпруг от първия му брак. Той не е с мен и в момента. Нямаме добри отношения, даже с баща си нямаше добри отношения“.

Тя твърди, че не го е виждала от 4 години и дори не е бил на погребението на баща си.

Марангозова бе разстреляна в колата си от моторист през октомври миналата година в столицата.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Поръчителят на убийството е избягал от България през март и към момента се издирва чрез Интерпол. Смята се, че това е доведеният син на бившия социален министър Емилия Масларова – Иво. Служителят на НСО е получил от Масларов аванс от 50 000 лева за мократа поръчка.

Според прокуратурата подполковникът от НСО е организирал цялото убийство, проучвал маршрутите, по които се движила Марангозова и купил мотора, с който физическият убиец е извършил разстрела.

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева обясни, че издирваният е притежавал специални умения, свързани с взривни устройства и взривни вещества.

Служебните му задължения били свързани с обезпечаване охраната на масови мероприятия и охрана на лица. Видно от изготвената по делото експертна справка, възложена техническа експертиза на иззети мобилен телефон на служителя на НСО, се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители, били на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа.

От НСО изпратиха до медиите официална позиция, с която заявяват, че службата оказва пълно съдействие на разследващите органи.

 

Подобни статии

Преговори за кабинет: Среща на лидерите на ПП и ДБ

Очакванията са до откриване на 47-то Народно събрание в петък да...

Още в катергорията

Преговори за кабинет: Среща на лидерите на ПП и ДБ

Очакванията са до откриване на 47-то Народно събрание в...

Новозаразените с коронавирус за последнoто денонощие са 2681

Като излекувани са посочени 2557 души 2681 са новите случаи...

Крум Зарков: БСП може много повече

Не се боря за министерски пост, заяви още в...