Хороскоп – 2 май 2020 г.

Днес е подходящ ден за: медитация, концентрация, усамотение, анализ, подреждане, почистване, освобождаване от старото

Овен
Едно такова майско празнично се получава при вас. Интересни предложения и шанс да представите най-чудесните си качества. Само внимавайте с обещанията, преценявайте правилно силите си. Не обещавайте нещо просто от вдъхновение, вложете и рационалност.

Телец
Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниера и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените какво си струва да запазите.

Близнаци
Безценни са майските съботи, толкова много живот и надежда носят в себе си. А тази ще ви донесе и безценна информация. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Рак
Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее?

Лъв
Не бъдете капризни повече от необходимото. Всяка претенция има смисъл до определен момент, след това вече спира да бъде забелязвана. Обърнете внимание на себе си, от какво имате нужда, какво храни душата ви и … се нахранете с красота.

Дева
Дори за вас, с вашите невероятни способности да анализирате емоциите на другите, ще има известни предизвикателства днес. Важно е да се стремте към обективни изводи и решения.

Везни
Приятелите правят живота не само по-прекрасен, те го изпълват със смисъл, а днес и с чудесни идеи за забавления. Безценно време е това.

Скорпион
Почивка или не, за целите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата с вътрешна сила, за да се задействате. Нужна ви е малко повече радост.

Стрелец
Светът е необятен и никой друг не го разбира по-добре от вас. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как Слънцето и изгрява и на вшата уличка.

Козирог
Странен, на моменти дори малко драматичен ден. Все пак всичко е само в собствени ви ум, нали така? Намирате време за отпускане и релакс.

Водолей
Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата си. Бъдете по-наблюдателни спрямо другите.

Риби
Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое си струва да бъде свършено и кое само ще ви натовари. Не се опитвайте да направите всичко сами освен това. Работете умно.

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Ангел Кунчев: В началото сме на четвърта вълна от Covid-19

“Ще се ваксинираме с трета доза наесен”, предположи държавният здравен инспектор България...

Още в катергорията

Ангел Кунчев: В началото сме на четвърта вълна от Covid-19

“Ще се ваксинираме с трета доза наесен”, предположи държавният...

Времето – 2 август 2021 г.

За 2 август 2021 г. - червен код за...

Хороскоп – 2 август 2021 г.

Овен Този понеделник не оставяйте на заден план важните неща....