Христо Бойкикев изпълзя от канализацията, за да лъже за Пеевски

Дават ли ти, взимай! Това е девизът на разбойническата партия на неосъществените протестъри – „Дай, България“ на лъжливия Христо (Пинокио) Бойкикев. Брадатият тип с брадясал морал е един от онези вредни гризачи, които в пика на епидемията от коронавирус се бяха покрили като плъхове. Виждаха се само мустаците им, които мърдаха тревожно.

Във времето, в което обществото единно се опитваше да излезе по-силно от тази невиждана криза, а отговорните политици изгубиха представа за ден и нощ, опитвайки се да преодолеем ситуацията възможно най-безболезнено, този пишман политик с кървавочервени корени се беше утаил, по-нисък и от тревата. С отпадането на извънредното положение обаче повечето безполезни същества като него изскочиха от тръбите на канализацията, за да напомнят, че са неизтребими във вонящата си хейтърска същност. Както и – за да демонстрират също така, че липсващият им морал продължава да деградира. Учудващо е докъде могат да стигнат в падението си тези вредители, които тровят публичното пространство с дъха си.

Изявата на Бойкикев в кабеларката ТV+ по-скоро щеше да остане незабелязана, ако не беше получил рамо от Майката на фалшивите новини Стояна Георгиева. Във въпросната кабеларка гастролират и други плъшоци – като агент Сашо от ДС – Илиян Василев и „биволът“ Атанас Чобанов. За да не потъне в общия хор, засенчен от останалите от групата, Бойкикев се беше договорил предварително да бъде отразен пиарски. За това пък се погрижи сайтът „Медиапул“ на доживотната говорителка на Иван Костов – Стояна Георгиева, по-известна като Майката на фалшивите новини. Той буквално прихвана още във въздуха внезапно обзетия от сватбарско настроение псевдодесен лидер и обясненията му за „добрата и лошата политика“.

Притеснително е как си е тръгнал от студиото на кабеларката горкият лидер на „Дай, България“. Порасналият му нос трябва доста да го е затруднил, ако се съди по произведената току в края лъжа, че даренията и по-специално тези на депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски, били хубаво нещо, стига обаче да не са взети от данъкоплатците.

Ние не помним депутатът Делян Пеевски някога да е взимал пари от данъкоплатците, както безсрамно внушава лъжливият политически лидер. Не помним и да са му дали да приватизира предприятия като „Каолин“ и „Дамяница“, както това се случи с още по-лъжливия полубрат на Бойкикев – Иво Прокопиев. Но за олигарсите и за назначените от тях политически лидери, каквито са отношенията между Бойкикев и Прокопиев, знаем и помним много неща и ще продължим да ги припомняме, ако ще мазоли да ни излязат на езика. Ще продължим също така да настояваме, че правосъдният ексминистър Бойкикев, който стана скандално известен с някои свои лобистки прояви, не е никакъв юрист, още повече щом си позволява да лъже така безогледно, а е най-обикновен Пинокио – дървено човече, издялано в час по трудово обучение от неумели ръце под зоркото наблюдение на тийчъра Фетхуллах Костов.

Зачената в лабораторията на Иван Драгалевски, хермафродитската организация „Дай, България“ никога не е демонстрирала първични болови белези. И никога не е правила нищо друго, освен да лапа пари. Предимно пари от спонсорства и дарения, много по-различни обаче от онези, които повишават нивото на защита на лекарите и спасяват човешки животи.

Именно такива са даренията на депутата Пеевски, недолюбван от цялата крадлива олигархическа пасмина. Не го харесват, защото не е един от тях – лъжливите, крадливите и умствено ограничени разбойници, свикнали само да грабят. Безидейни хора с безидейни подизпълнители като послушкото Бойкикев. Дотук никой не е чул Христо Иванов (Бойкикев) да сподели идеи и мисли за овладяването на кризата с коронавируса. Но затова пък се опитва да вкарва дух на тревожност с инсинуации, че правителството не се справя, а големите дарители са кофти хора. Новият главен прокурор Иван Гешев пък извал „с мандат да разчисти терена от едни назначени назад в годините бизнесмени“. Ето тук вече губим ума и дума, защото не знаем как да тълкуваме това – като признание за работата на главния прокурор или като самопризнание за олигарха Прокопиев, който назначи назад в годините Бойкикев за политически лидер. Все едно кой ви е назначавал, Бойкикев! Обществото отдавна ви уволни. Затова сега обикаляте кабеларките и лъжете безогледно. Та какво друго ви остава? А сега можете да се върнете обратно в канализацията, където ви е мястото. Върнете се, когато имате да кажете нещо смислено.

Източник: Монитор

Подобни статии

Всичко за ваксините: Най-важните въпроси и отговори

Oт Mоdеrnа и BiоNTесh/Pfizеr твърдят, чe тeхнитe вaкcини ca eфeктивни и...

Още в катергорията

Всичко за ваксините: Най-важните въпроси и отговори

Oт Mоdеrnа и BiоNTесh/Pfizеr твърдят, чe тeхнитe вaкcини ca...

2021: Какво да очакваме отвъд Covid

В следващите 12 месеца от Нидерландия до Чили и...

Kathimerini за отричащите COVID: Това е и моят живот, глупако!

"Това е истинска война и ние правим необходимото, за...