Кубрат Пулев: Надявам се двубоят ми с Джошуа да се проведе до края на годината

„COVID-19 не ни удари достатъчно, за да накара хората да се замислят“, каза още боксьорът

„Надявам се двубоят ми с Антъни Джошуа да се проведе до края на годината. Всичко обаче зависи от световната ситуация, а тя както виждаме, не е никак розова“, заяви Кубрат Пулев в ефира на NOVA.

„Винаги тренирам и винаги съм подготвен. Сега съм на авариен режим. Тренирам един път на ден или през ден в залата, когато дойде времето ще започна по-сериозно“, каза още той.ч

Относно възможността двубоят да се проведе без публика, Пулев коментира: „Чувството е неописуемо и не може да се сравни с нищо, когато една маса хора са дошли да те подкрепят. Това е една любов и който не я изпитал не знае как е точно. За мен все пак е най-важен резултатът, така че с публика или без – Кубрат Пулев излиза и се бие като лъв. Най-важен е крайният резултат“.

„Надявам се коронавирусът да отмине така бързо, както дойде. Неслучайно аз говоря за последиците от пандемията. COVID-19 не ни удари достатъчно, за да накара хората да се замислят. Две седмици след като пандемията отмине, ще забравим всичко и ще си останем същите“, категоричен бе той.

Подобни статии

Стойка Кръстева с медал от Олимпиадата в Токио

Стойка Кръстева осигури втори медал за България от олимпийските игри в...

Още в катергорията

Стойка Кръстева с медал от Олимпиадата в Токио

Стойка Кръстева осигури втори медал за България от олимпийските...

Даниел Асенов загуби от европейския шампион

Надеждата на България за медал в мъжкия бокс на...

Ето коя страна засега има най-много медали от Олимпиадата

България заема 51-ва позиция  Вижте класиране по медали след седмия...