Отложиха влизането на Коби Брайънт в Залата на славата за 2021 г.

Брайънт, който загуби живота си заедно с осем други в хеликоптерна катастрофа през януари, трябваше да бъде приет в намиращата се в Масачузетс Зала на славата на 29 август

Влизането в Залата на славата на починалия Коби Брайънт беше отложено за 2021, съобщиха американските медии, предава БНР.

Брайънт, който загуби живота си заедно с осем други в хеликоптерна катастрофа през януари, трябваше да бъде приет в намиращата се в Масачузетс Зала на славата на 29 август. Бившите звезди на НБА Тим Дънкан, Кевин Гарнет и шестима други баскетболисти също ще бъдат приети там следващата година заради пандемията от коронавирус.

„Определено отменяме церемонията. Тя ще се проведе в първата четвърт на следващата година. Бордът ще се срещне след две седмици и ще разгледа опциите“, разкри говорителят на Залата на славата Джери Коланджело за ESPN.

Брайънт загина на 26 януари на 41-годишна възраст в хеликоптерна катастрофа в Калабасас, Калифорния. Брайънт бе 18-кратен участник в „Мача на звездите“, петкратен шампион на НБА и три пъти беше избиран за най-стойностен баскетболист във финалите по време на 20-годишната си кариера с Лос Анджелис Лейкърс.

Подобни статии

Антоанета Костадинова спечели сребърен медал на Олимпиадата в Токио

Антоанета Костадинова спечели първият медал за България от олимпийските игри в...

Още в катергорията

Антоанета Костадинова спечели сребърен медал на Олимпиадата в Токио

Антоанета Костадинова спечели първият медал за България от олимпийските...

Ето колко струва на Red Bull катастрофата на Макс Верстапен

Подобен инцидент има огромни последици в ерата на бюджетни...

С победа стартира българското участие на Олимпийските игри в Токио 2020

Полина Трифонова стартира с победа участието си на олимпийския...