Турция започва втория етап на смекчаване на мерките срещу Covid-19

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

От 3 юни започват вътрешните полети на авиокомпанията „Пегасус“, ден по-късно се подновяват и тези на Турските авиолинии

От днес в Турция започва вторият етап от плана на властите за постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки. Хотелите, които отговарят на въведените хигиенни изисквания, ще бъдат отворени и с това ще се постави началото от утре на вътрешния туризъм.

От утре се подновяват пътуванията на високоскоростните влакове в Турция. Гражданите ще могат да пътуват с тях само след показване на код, получен от приложение за мобилни телефони на здравното министерство. Кодът ще е доказателство, че те не са болни или вирусоносители. Той е необходим и при пътуване в автобус.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

От 3 юни започват вътрешните полети на авиокомпанията „Пегасус“, ден по-късно се подновяват и тези на Турските авиолинии. Те ще подновят частично международните си полети от 10 юни.

Сдружението на инвеститорите в търговските центрове препоръча на моловете отваряне на всички магазини в тях от 1 юни. Тогава ще бъде отворен и базарът „Капалъчаршъ“.

Междувременно в 36 области на страната беше въведено задължително носене на маски.

По-късно днес след правителственото заседание се очакват повече подробности за стъпките на властите, които ще бъдат предприети.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини