Зрелищна гонка в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Шофьор провокира полицията да се впусне в лудо преследване с висока скорост по улиците на мегаполиса

Зрелищна гонка беше заснета по улиците на американския град Лос Анджелис. Шофьор провокира полицията да се впусне в лудо преследване с висока скорост по улиците на мегаполиса. Това доведе до сблъсък с други автомобили, разкъсани гума и заподозрени, които хукнаха да бягат пеша, преди да бъдат задържани.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Всичко започва със съобщение за откраднат сребърен камион пикап. Когато полицията вижда задигнатото возило, започва преследване на шофьорът. Той обаче се отклонява от магистралата и се насочва по грешен път и се блъска челно в друго превозно средство.

На следващата улица шофьорът се блъска в още един автомобил, докато се опитва да се измъкне. Гонката обаче води до пукане на задната гума, която се раздробява и продължава само на джанта. Тогава шофьорът и спътникът му се измъкват от превозното средство и хукват да бягат. След кратка гонитба те бяха заловени от полицейски служители, които им сложиха белезници и ги арестуваха. Няма данни за пострадали при зрелищното преследване, продължило около час.

Източник: Dir.bg