Борисов прави първа копка на мост в Троян

Новият мост над река Осъм ще облекчи трафика от транзитно преминаващи автомобили през града по републиканския път Плевен-Ловеч-Троян-Кърнаре и ще пренасочи движението им от централната през индустриалната зона на града

Премиерът Бойко Борисов ще направи днес първа копка за изграждането на транспортен мост над река Осъм в Троян. Той ще посети и регионалното депо за отпадъци и най-голямото предприятие в града..

Новият мост над река Осъм ще облекчи трафика от транзитно преминаващи автомобили през града по републиканския път Плевен-Ловеч-Троян-Кърнаре и ще пренасочи движението им от централната през индустриалната зона на града. За строителството му държавата е осигурила над 2 милиона лева.

Борисов ще посети и Регионалното депо за отпадъци, където се изгражда инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и зелени отпадъци и съответната съпътстваща инфраструктура.

На вчерашното си заседание правителството одобри допълнителни средства в размер на 2 560 000 лева по бюджета на община Троян за изграждане на третата клетка на регионално депо за неопасни отпадъци.

Подобни статии

“Хамас” нападна с ракетен обстрел Тел Авив (ВИДЕО)

Пряк свидетел публикува кадри от атаката на палестинците във Фейсбук  Ето какво...

Още в катергорията