Човек на Валери Симеонов разрешил скандалния строеж на Алепу

За какъв контрол пледира Симеонов, след като шефът на РДНСК-Бургас е негов съпартиец?

Валери Симеонов разигра истинска драма на загрижен държавник пред медиите. Колкото повече обяснява Симеонов, обаче, толкова по-заблудени се чувстват нормалните хора.

Дали край Алепу има или няма свлачище, така и не стана ясно. Хотел или подпора, или и двете – пак не стана ясно. Има ли природа или няма – също не стана ясно, колкото и да го обясняваше друг герой – проектантът-съпруг на министър Захариева.

Всички оправдаващи се, обаче, прехвърляха топката към шефа на РДНСК-Бургас – инж. Милен Ненчев (на заглавната снимка вляво).

Именно Ненчев е издал разрешителното за скандалния строеж в нарушение на Закона за устройство на територията.

Същият този Ненчев е съпартиец на Валери Симеонов и същият този съпартиец по партийна линия е издавал и други подобни разрешителни – например за строеж на Симеоновата “Скат-ТВ” ООД, която беше осъдена да премахне незаконно построена пристройка към хотел “Панорама” над Златоград. Вместо обаче, да бъде съборено незаконното строителство се оказа, че е достроено и това бе обявено на сайта на ДНСК.

Освен съпартиец на Симеонов, инж. Ненчев е и общински съветник в Бургас от партията на Валери Симеонов.

Миналата седмица прокуратурата нареди на ДНСК да провери строежа на Алепу. Точно тогава се прояви и загрижеността на Симеонов, който може би не е забравил, че Ненчев е негов човек. Въпросът е дали прокуратурата ще възложи проверка и на самото РДНСК.

Подобни статии

НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ! Киро скимти пред Митрофанова, моли, тя да оттегли нотата си. Този не знае къде се намира!

След като публикувахме нотата, която руският посланик Еленеора Митрофанова е изпратила...

Още в катергорията