Драма в Карнобат! Възрастно семейство се обеси за да бъде заедно и след смъртта

Драмата е още по-разтърсващата заради силната любов помежду им, макар че са били на над 80 години

Голяма трагедия разтърси карнобатското село Екзарх Антимово преди дни. Възрастни съпрузи са намерени обесени заедно, съобщава Флагман.бг.

Драмата е още по-разтърсващата заради силната любов помежду им, макар че са били на над 80 години. Те са решили да останат заедно и в смъртта.

„Много уважавано семейство са в селото. Всички ги познават. Държат местния казан в Екзарх Антимово. Бяха си на възраст – единият на 80, другият на 83 години. През последните години имаха много болежки. Страдаха от различни заболявания.

Явно са решили, че ако единият почине, другият няма да може да преживее раздялата и са взели фаталното решение“, разказа местен жител, който познавал добре семейството.

Те имат двама синове, които също живеят в Екзарх Антимово. Единият от тях, който живеел с възрастните си родители, е открил висящите на бесилото мъртви тела.

„Прибрал се вкъщи и открил обесените си родители. Много голяма трагедия! Още не са се съвзели, Господ да им даде сили. Но пък историята ще помни вечно двамата влюбени“, разказа още местният.

Подобни статии

Още в катергорията