Хороскоп – 2 юни 2020 г.

Днес е подходящ ден за: работа, физическа активност, спорт, състезания, нови инициативи

Овен
Любопитството към света ще надделее. Дори напрежението, което Ви е обзело, може да провокира интересни мисли. Днес повече ще говорите, отколкото ще слушате, макар че е добре да чуете и разсъжденията на другите. При всички положения няма да Ви е скучно. Все пак внимавайте с шофирането, лесно ще се разсейвате.

Телец
На преден план ще излязат нещата, които са важни и стойностни за Вас. Хубаво е да си дадете сметка дали най-ценното не е пред очите Ви, а Вие дори не го забелязвате. Понякога най-простичките въпроси имат най-трудни отговори.

Близнаци
С ум като бръснач, постоянно в търсене на скритите мотиви, дали не изпускате ценните моменти, улисани в изследвания и разнищване на собствените си чувства. Опитайте да се порадвате на онова, което имате, вместо постоянно да търсите и още нещо. Прекаленото задълбочаване не винаги носи радост.

Рак
Светът понякога може да е много странно и неразбираемо място, особено ако смятате, че не Ви разбират. А дали не отдавате прекалено голямо значение на субективните си усещания? Не забравяйте, че това е просто Вашата перспектива, а не истинската реалност.

Лъв
Какво би бил светът без приятели? Днес просто може да отпразнувате приятелството и хората, които Ви подкрепят. Дайте шанс на мечтите си да станат действителност.

Дева
Въпреки всички интересни и забавни неща, които бихте могли да правите, днес ще Ви вълнуват доста сериозни въпроси. Отговорите са във Вас, но готови ли сте да ги чуете, готови ли сте да поемете отговорността да бъдете толкова добри, колкото наистина сте? Готови ли сте да бъдете себе си?

Везни
Какво Ви носи напрежението и защо толкова държите да го изпитате? А какво Ви носи безпаричието, което нищо друго не би могло да ви даде? Понякога някои въпроси са странни, понякога дори обидни, но склонни ли сме да потърсим вината в себе си, вместо да обвиняваме другите. Доста въпроси ще ви разкъсват днес, но именно заради това ще откриете и много отговори. Интересен ден.

Скорпион
Кое е онова, което Ви прави различни/ Кое е онова, което всички останали ценят у Вас? Открийте го и го прегърнете, това е Вашето нещо, това е вашата уникалност, поне в този момент. Радвайте се, че го знаете и бъдете себе си! Много повече!

Стрелец
Ден мистичен, различен, каращ Ви да погледнете някъде там в дълбокото вътре в себе си. Вие гледате напред, надалеч и все забравяте, че има и други измерения – на широко, на дълбоко, на високо. Има интересни неща във всички посоки, само погледнете и натам.

Козирог
Хубав ден да се замислите за проблемите в обществото и какво е Вашето персонално участие в тях. Колко са Ви близки, имате ли отношение, изобщо значат ли нещо за Вас? И какво всъщност значи да си социално отговорен и кому е нужно това? Понякога е нужно просто да погледнем по-далеч от собствените си лични проблеми.

Водолей
Как сте днес с вътрешните противоречия? Правите ли нещата, които наистина искате или животът Ви е низ от компромиси? Много неща можете да се запитате, но по-важното е да знаете защо го правите, защото всеки въпрос е едно движение, една промяна, а готови ли сте да я приемете?

Риби
Направете нещо, което Ви издига над обикновените битовизми, нещо, което Ви кара да се чувствате по-големи, по-щедри, по-величествени. Извисете се над себе си, бъдетe един по-голям и по-добър ваш образ!

Източник: astrohoroscope.info

Подобни статии

Надежда Нейнски „откри топлата вода“: Хората искат промяна!

Хората започват да си мислят, че няма дясно, няма ляво, а...

Още в катергорията

Надежда Нейнски „откри топлата вода“: Хората искат промяна!

Хората започват да си мислят, че няма дясно, няма...

Проф. Евгений Дайнов: Ще се изправи ли Николов срещу мутрите?

Г-н Николов, искам да поведете война срещу мутрите, със...