Извадиха трима от затрупаните работници в тунел „Железница“ – всички са живи

Припомняме, че по-рано днес стана инцидент в строящия се тунел „Железница“ в Благоевградско. Четирима работници бяха затрупани в тунела, а на място пристигнаха министърът на регионалното развитие Петя Аврамова и шефът на АПИ Георги Терзийски

Трима от затрупаните работници, попаднали под руините на срутилия се тунел „Железница“, са изведени. В момента изваждат и четвъртия затрупан работник.

Тримата са живи и ги транспортират до МБАЛ Благоевград, където е създадена организация за посрещането им. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет и здравният министър Кирил Ананиев. Той уточни, че минути след инцидента на място вече е имало екипи на Спешна помощ, МВР и пожарната.

Отвън пред тунела са инженерите, които се готвят да влязат в тунела.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Припомняме, че по-рано днес стана инцидент в строящия се тунел „Железница“ в Благоевградско. Четирима работници бяха затрупани в тунела, а на място пристигнаха министърът на регионалното развитие Петя Аврамова и шефът на АПИ Георги Терзийски.

Тунелът „Железница” се строи в момента. 2 километра тръби трябва да свържат северната с южната част, които трябва да се срещнат по средата.

На този етап пробиването е на около 400 метра от северната страна. Срутването е станало от южната страната, откъм самата Железница.

Подобни статии

Претърсиха офиса на главния архитект на Кърджали заради подкуп

Разследващи са претърсили офиса на главния архитект на Кърджали Делин Запартов,...

Още в катергорията

Претърсиха офиса на главния архитект на Кърджали заради подкуп

Разследващи са претърсили офиса на главния архитект на Кърджали...

ПП не пое протегнатата ръка на ДБ, ще се явява самостоятелно на изборите

„Продължаваме Промяната“ ще се яви самостоятелно на изборите на...

Богомил Бонев: Вече е ясно, че ДБ отива под чертата!

Току що съобщиха първите резултати от изборите. ПП ще...