Извадиха трима от затрупаните работници в тунел „Железница“ – всички са живи

Припомняме, че по-рано днес стана инцидент в строящия се тунел „Железница“ в Благоевградско. Четирима работници бяха затрупани в тунела, а на място пристигнаха министърът на регионалното развитие Петя Аврамова и шефът на АПИ Георги Терзийски

Трима от затрупаните работници, попаднали под руините на срутилия се тунел „Железница“, са изведени. В момента изваждат и четвъртия затрупан работник.

Тримата са живи и ги транспортират до МБАЛ Благоевград, където е създадена организация за посрещането им. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет и здравният министър Кирил Ананиев. Той уточни, че минути след инцидента на място вече е имало екипи на Спешна помощ, МВР и пожарната.

Отвън пред тунела са инженерите, които се готвят да влязат в тунела.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Припомняме, че по-рано днес стана инцидент в строящия се тунел „Железница“ в Благоевградско. Четирима работници бяха затрупани в тунела, а на място пристигнаха министърът на регионалното развитие Петя Аврамова и шефът на АПИ Георги Терзийски.

Тунелът „Железница” се строи в момента. 2 километра тръби трябва да свържат северната с южната част, които трябва да се срещнат по средата.

На този етап пробиването е на около 400 метра от северната страна. Срутването е станало от южната страната, откъм самата Железница.

Подобни статии

Пяна, бате. Отново пяна покрива хоризонта небесен

Или по-накратко. Видимо е, че трябват промени. Ама откъде да ги...

Още в катергорията

Пяна, бате. Отново пяна покрива хоризонта небесен

Или по-накратко. Видимо е, че трябват промени. Ама откъде...