Наркоманизирани селски “рапъри” подлудиха нощен клуб във Велико Търново! От заведението се извиниха на клиентите си.

Вижте писмото на клуб SHISHA AND LIVE CLUB DEEP за олигофренското участие на дуета MURDA BOYZ

„Скъпи приятели и гости на SHISHA & LIVE CLUB DEEP, длъжни сме да поднесем нашите най-искрени извинения, поради създалата се ситуация в изминалата нощ, когато беше участието на MURDA BOYZ.

За съжаление, никой от нас, екипът и ръководството на заведението не очакваше подобно развитие на вечерта и това, на което станахте свидетели. Агресивно, грубо, неуважително и арогантно отношение, отстрана на не кой да е, а именно участниците.

SHISHA & LIVE CLUB DEEP и целият екип, правим невъзможното да оцеляваме след извънредното положение наложено от правителството.

Всички участия на вашите любими изпълнители досега са били в рамките и границите на добрият тон, професионализъм и Уважение.

SHISHA & LIVE CLUB DEEP, не толелира по никакъв начин насилие, омразна реч или обиди, още повече, отстрана на участниците, които са надлежно поканени и всички условия за тяхното участие са изпълнени.

Не толерираме употребата на наркотици в търговският ни обект, както и омразно отношение към персонала, на който държим адски много.

Поднасяме нашите извинения отново!
Надяваме се, да проявите разбиране.

Подобни изпълнения са единичен случай и бъдете сигурни, няма да допуснем отново.
Това беше и причината да прекратим участието на гореспоменатите субекти, заради грубо погазване на реда и условията за участия в клубът. Както и неспазване на прости правила.

Всички останали участия, ще се проведат в реда, който следва и е предварително обявен на нашата страница.

Няма да спрем да Ви даваме най-доброто от HIP&HOP културата и да Ви срещаме с най-любимите Ви изпълнители!

SHISHA & LIVE CLUB DEEP“

Подобни статии

Още в катергорията