Нинова за твърдението на Борисов, че Радев го следи с дронове: Вицове не искам да коментирам

„Вицове не бих искала да коментирам. Нека не си губим времето взаимно в коментар на това“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ на въпрос за разпространените снимки от спалнята на премиера и на твърдението на Борисов, че президента Радев го следи с дрон.

Нинова заяви, че от БСП не са се припознали в думите на премиера Бойко Борисов от вчера, че опозицията е ударила дъното в компроматната си война срещу ГЕРБ.

 Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

„Не, разбира се. Това не е европейската развита социална държава, с разделение на властите, с ред и правила за правене на бизнес. Ролята на задкулисието, за която отдавна говорим, се вижда каква е била. Така, че това са само доказателства, за това, което казваме през последните години. България има нужда от промяна и тя е възможна. В България може да има ред, може да има правила, може да има социална политика и развита икономика. Работим за това“, настоя тя.

Думите й идват, след като вчера премиерът Боюйко Борисов обвини БСП, президента Румен Радев и задържаните и обвинени олигарси, че всекидневно му спретват компромат, след компромат (снимки, колажи, аудиозаписи и дронове – бел.ред.), за да го дискредитират и свалят от власт ГЕРБ и да предизвикат предсрочни избори в страната.

Подобни статии

Божанков: Опозицията в БСП е на „играещите хоро“, те не искаха оставката на Гешев

Ако някой излезе извън формата на коалицията, която преговаря за ново...

Още в катергорията

Божанков: Опозицията в БСП е на „играещите хоро“, те не искаха оставката на Гешев

Ако някой излезе извън формата на коалицията, която преговаря...

Президентът Румен Радев свиква първото заседание на 47-ото Народно събрание на 3 декември

Президентът Румен Радев свиква първото заседание на 47-ото Народно...

Започват разговорите за разпределяне на министерствата в новия кабинет

Кирил Петков очаква да има редовно правителство до Коледа Очаква...