Почина босът на „Агромах“ Методи Бачев

Името му бе замесено и в скандал с кмета на Симитли Апостол Апостолов и премиера Бойко Борисов

Шефът на голямата строителна фирма „Агромах“ Методи Бачев е починал. Това съобщава местният сайт „Струма„.

Според първоначалната информация от семейството му става дума за масиран инфаркт. Бачев претърпял операция, която обаче не е успял да преживее.

След като се събудил от упойката получил масиран инфаркт. Внезапната му смърт шокира целия регион. Няма кътче от Пиринско, където да не познават Методи Бачев.

Името му бе замесено и в скандал с кмета на Симитли Апостол Апостолов и премиера Бойко Борисов. По време на пиянски запой той обиди с вулгарни думи министър-председателя, а екшънът бе записан във видео, в което участва и актьора Краси Радков.

На клипа се вижда как Бачев отново е събрал местните на гуляй, каквито устройвал често и заради които му се носи скандална слава, а вероятно и са причинили сърдечните му проблеми.

След като скандалът стана публичен с видеото, босът на „Агромах“ се извини и каза, че не знае как да коментира. Дори заяви, че няма нищо автентично във видеото и се закани да съди сайта, който е пуснал клипа.

Бачев обаче твърди, че е невинен и е станал жертва на „незнайни анонимни медии“, които опитват да се хранят с подобни скандали на гърба на популярни личности.

„Дали е истинско, дали е монтаж, съдът ще реши. Нещата изглеждат по един начин на клип и по друг, ако се завре по-сериозно човек. Това е било на 19 август, а се пуска сега – защо?! Не искам да коментирам нищо повече и се надявам правдата да възтържествува в съда и да ги изобличат“, отсече Бачев преди кончината му пред медии.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов пък отрече пред медията ни твърденията на шефа на „Агромах“ Методи Бачев от скандалното видео и заяви пред медии: „Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с премиера, приятна вечер!“

В началото на тази година обаче Бачев и Апостолов отново кръстосаха шпаги и то пак по повод пиянски запой на Нова година.

Подобни статии

НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ! Киро скимти пред Митрофанова, моли, тя да оттегли нотата си. Този не знае къде се намира!

След като публикувахме нотата, която руският посланик Еленеора Митрофанова е изпратила...

Още в катергорията