Премиерът защити пиарката си

Севдалина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. Това заяви премиерът Бойко Борисов във връзка с изказването на бизнесмена Васил Божков, че пиарката на премиера Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му на ул. „Московска“ 43 ежемесечно.

Борисов обаче е категоричен, че не я е пращал там, както и самият той не е ходил.

„Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. Това е играта“, коментира Борисов и подчерта, че Божков е човек с 18 обвинения. „Затова нека оставим на хората, които се занимават с това, да довършат целия процес и тогава да коментираме“, посочи премиерът.

На въпрос защо Божков напада Арнаудова премиерът отговори шеговито: „Защото я харесва сигурно“.

И финансовият министър отговори на нападките на Васил Божков:

Ако Васил Божков има доказателства, че е бил рекетиран или че е давал чували с пари, да ги дава и да се приключва този панаир. Така финансовият министър Владислав Горанов определи атаките на бизнесмена, който постоянно публикува твърдения комикси, а и дори изпрати документи на прокуратурата, откъдето започнаха и проверка.

Според Божков, той е дал 60 млн. лева лично на Владислав Горанов и Бойко Борисов, за да не закачат „Национална лотария“. „Така като ме гледате, мислите ли, че мога да рекетирам човек като Божков“, попита Горанов.

Подобни статии

Лекар ще открие първото заседание на 47-ото Народно събрание (ВИДЕО)

Подготовката за тържественото заседание вече е в ход Броени дни до старта...

Още в катергорията