Внучката на Гриша Филипов мина на другия бряг, от “писател” реши да се прави на “полит-анализатор”: Какво да ги правя тези мои свраки?

Ето какво написа тя на страницата си във Фейсбук:

“5G тотално вече засегна молекулите дето пренасят кислород до мозъка на моите свраки в двора. Доскоро те бяха просто черно-бели. Сега горките не знаят черни ли са или бели

Сега обаче Гришо е болен от фейк вирус, защото се е излекувал за 2 дни, а е страдал от значими симптоми цяла седмица, докато е заразявал маса хора.

Премиерът пък не е изговорил „оня“ запис, защото е спал в спалнята си, докато РР е снимал с дрон шкафчето му с пачки и кюлчета, които паралелните служби на НСО поставили, за да покажат някаква активност. Тези „находки“ обаче били с цел да помагат на хората. От последните „чат Бобокови“ записи излиза, че лобирането за висши позиции е нормално, защото всеки, който можел го прави.

Гешев тегли някакви „свински черва“ насам-натам, защото си няма друга работа. К. Папазов реве, защото докато минавал на червено изглеждало Ок, но на записа изглеждало зле.

Пък да паркираш в тревата и да летиш с бясна скорост по пътищата било като на черното да кажеш бяло. Бих доловила тук расизъм ако човекът непрестанно не ревеше. „Оня“ вирус го няма, доказахме, защото заразените и починалите трикратно са се увеличили при неспазване на мерките.

А, докато Светът се е концентрирал над втората вълна на пандемията отнела повече животи от всички грипни зарази, които познаваме след Испанския грип от преди век, араби планират хладнокръвно да превземат Марс с новите си космически програми (https://www.actualno.com/cosmos/arabski-princove-smjatat-da-zaseljat-mars-news_594158.html ).

През това време обаче Ангелкова заявява:

„Тази година чатърите и шезлонгите ще са на нулеви цени а накъде и на още по-символични цени по бг Черноморието“, стига да можете да си позволите цената на кафето към тях (споко средствата отиват в бетоноизливатели и лайнарогенератори).

Жертвите от К-19 нарастват жестоко по Света, но Бил вече е готов с ваксина – целта му е като ни чипира да скрие кой с кого е спал – човекът от години има какво да крие. Както и че перчемът на Тръмп е фалшив. A докато всички си мислят, че се плаща за болен от Корона, тайно не се плаща за болен от Корона, защото тия с К-19 се оказват най-скъпите пациенти и напълно неефективни за здравните заведения. Ама и без туй сега хората са заети с движението „Българско лято“ с лидер в Дубай и с членове плажуващи в Гърция. Нечленовете ходят „на локва“ във Варна.

Движението има за цел да се взима за цел. По-важното е обаче, че уж мигриращ бг лешояд бе заловен като топ шпионин в Йемен. От тогава бг тайни служби са посветени на отглеждането им. Как иначе ще наглеждащ сараите на Доган и къщата за гости на Йончева. За тях лешоядите за съжаление нищо не са донесли досега, но сигнализират за тайна среща на Али Баба от Дубай с представители на тайните 90 извънземни цивилизации на планетата. Дочули, че ще му предоставят погребален парцел на Луната ако ги допусне в коалицията си. Ама те настояват за признаване, че Слънчевата система е в периферията на Млечния път, а той настоявал за върховенство на закона и отричал всякава форма на периферия. Май няма да се доразберат, ама аз пак не схванах какво да ги правя тия мои свраки… Ех!”

Людмила Филипова, фейсбук

Подобни статии

Служебният здравен министър смята, че COVID кризата може да се управлява и без щаб

В служебното правителство на президента Румен Радев политикът и юрист Стойчо...

Още в катергорията

Служебният здравен министър смята, че COVID кризата може да се управлява и без щаб

В служебното правителство на президента Румен Радев политикът и...

Борисов е истинското лице на възможно най-извратения популизъм

Тук говорим за гнилите основи на държавата, за това...

Доц. Кунчев: Не се успокоявайте, че лятото няма COVID-19

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев коментира, че...