Димитър Ламбовски става свидетел срещу спецпрокуратурата

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Димитър Ламбовски се прочу преди няколко години като свидетел по дело на приближената на Цветан Василев и скандално уволнена съдийка Румяна Ченалова

Компрометиран депутат от НДСВ е поредният кошаревски свидетел на задкулисния кръг от подсъдими и обвиняеми олигарси срещу спецпрокуратурата. Ставата дума за собственикът на частно гробище в Бояна Димитър Ламбовски, който се прочу преди няколко години като свидетел по дело на приближената на Цветан Василев и скандално уволнена съдийка Румяна Ченалова.

А после и покрай смъртта на Чочо Попйорданов. Името на Ламбовски бе замесено покрай нелепата смърт на Чочо Попйорданов. Именно в частното гробище намери смъртта си непрежалимият актьор. Оказа се, че проектът за ВИП-вечния дом в Бояна коренно се различава от това, което е изпълнено в действителност и имаше разследване.

Ламбовски бе тежко компрометиран, а накрая стана печално известен и с мутренски екшъни, след като на колата му бе сложена бомба. Според него това било заради конкуренти в енергетиката и споровете за суми от над 20 млн. лв.

Същият човек сега се появява като маша на олигарсите в ново пропагандно видео но НПО-то от къга на подсъдимия Иво Прокопиев – „Антикорупционен фонд“. В него без доказателства и на гола дума досущ като кошаревски свидетел обвинява във всевъзможни грехове наред магистратите от Специализирана прокуратура.

От брътвежите му накрая става ясно само едно – многобройната група от арестувани, обвиняеми и подсъдими олигарси, спипани от спецпрокуратурата, треперят, че е свършило времето им за дерибейство над българския народ. Затова всячески се опитват да дискредитират спецмагистратите в отчаяни опити да се спасят от закона. И са готови да ползват в поръчковата си пропаганда дори толкова тежко компрометирани хора, на които няма как да повярва който и да било.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини