Гърция е готова да наложи отново ограничителни мерки следващата седмица, наблюдава внимателно границата с България

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Говорителят на правителството заяви, че властите са „решени да защитят мнозинството от несериозното малцинство“, добавяйки, че вероятно властите ще обявят нови ограничения, ако е необходимо в понеделник

Гръцките власти заявяват, че са готови да наложат отново ограниченията на обществеността и пътуванията през следващата седмица и предупреждават, че насоките за безопасност от коронавируса често се игнорират, пише електронното издание на вестник Kathimerini, предава Агенция „Фокус„.

Стелиос Пецас, говорител на правителството, заяви, че властите са „решени да защитят мнозинството от несериозното малцинство“, добавяйки, че вероятно властите ще обявят нови ограничения, ако е необходимо в понеделник.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Гърция, която наложи строги мерки за блокиране, запази ниски нивата на заразяване. Но случаите започнаха да се увеличават след отмяната на ограниченията и възобновяването на международни пътувания през последните седмици.

Пецас заяви, че правителството е фокусирано върху нарастващия брой случаи в близките, балканските страни и туристите, пътували до Гърция през сухопътната граница с България, на единния пропускателен пункт, който е отворен за несъществени пътувания.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини