Борисов се разминал на косъм от катастрофа

Не веднъж е коментирано шофирането на Борисов, което е в разрез с правилата на НСО и то най-вече заради неговата лична сигурност

Премиерът Бойко Борисов очевидно не е във форма, показва видео, разпространено в YouTube.

На него се вижда как министър-председателят шофира любимия си джип, а зад него е министър Теменужка Петкова. Тя обяснява отново за поредния усвоен проект и проведени обществени поръчки. Улисан в приказките й, премиерът забрави да даде предимство при излизане на главен път и без малко щеше да бъде ударен от преминаващ камион, съобщава dunavmost.com.

Закъснялата реакция на Борисов бе „озвучена“ от клаксоните на преминаващите по главното трасе автомобили. Вероятно непрекъснатите скандали и протести срещу него и управлението му, не остават без последици за здравето и емоционалното му състояние.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Видеото, показващо рисковото шофиране на премиера, е от 30 юли, когато той и Теменужка Петкова инспектираха газовата връзка с Гърция.

Не веднъж е коментирано шофирането на Борисов, което е в разрез с правилата на НСО и то най-вече заради неговата лична сигурност. Въпреки това премиерът винаги предпочита да е лично той зад волана, като едновременно с това прави коментари за видеа във фейсбук.