Домашен арест за бияча от конференцията на ГЕРБ

Макар да няма обвинение за нанесени леки телесни повреди, трима пострадали са разпознали Станоев като човека, който им е нанасял удари, заедно с други все още неизяснени по делото лица

20-годишният Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ миналата седмица нападна журналисти и протестиращи, излиза на свобода. Софийският районен съд му наложи втората по тежест мярка за неотклонение – „домашен арест“, съобщава БНР.

Има достатъчно данни, че е хулиганствал по време на партийния форум, като според съда такова било цялостното му поведение по време на конференцията на ГЕРБ. Имало и опасност да извърши друго престъпление.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Макар да няма обвинение за нанесени леки телесни повреди, трима пострадали са разпознали Станоев като човека, който им е нанасял удари, заедно с други все още неизяснени по делото лица.

Тъй като мъжът е с чисто съдебно минало и не е бил задържан друг път, съдът му наложи мярка за неотклонение „домашен арест“, каквото беше и алтернативното искане на прокуратурата.

Случаят на партийния форум на ГЕРБ беше коментиран по-рано днес и от премиера Борисов с думите:

„Ако на мач на „Левски“, в публиката им отидат от ЦСКА, кой е провокаторът? Тези провокатори как да ги отстраним? Трябва да ги блъскаме. Ние отидохме ли на „Позитано“ и при Христо Иванов да провокираме? Те дойдоха с ясното съзнание да провокират“.

Подобни статии

Инцидент с кола на НСО в София

Автомобил на НСО катастрофира в столицата, съобщават от службата. На 23 септември...

Още в катергорията

Инцидент с кола на НСО в София

Автомобил на НСО катастрофира в столицата, съобщават от службата. На...

ГДБОП задържа данъчен с подкуп

ГДБОП задържа служител на НАП с подкуп от 600...

Застреляха касиер, помолил клиент да сложи маска (СНИМКИ)

Престъплението е извършено в германската провинция Рейнланд Пфалц Клиент застреля...