Експерт пред сайта Lupa: Бойко Борисов нарушава всички охранителни закони!

„Разбрах от настоящи колеги, че Борисов много добре е запознат с порядките, но въпреки забележките от моите по-млади колеги, той не давал идума да се обели“, коментира още той

„Бойко Борисов няма право да управлява автомобил! Това е против всички закони на охранителните служби“, заяви пред Lupa.bg експерт по сигурността, пожелал анонимност

63-годишният експерт, който е бивш служител на НСО, направи коментара по повод публикуваното видео, на което премиерът за малко не направи ПТП при една от проверките си на строителни обекти в провинцията.

„Той може и да е супер шофьор, но на такъв пост по закон няма право да го прави, особено когато извършва служебни задължения. Президент и премиер нямат право да шофират, затова си има специализирани служители, на които се разчита, които са в точно определена възраст и всекидневно тренират всякакви ситуации на пътя, а и при охраната на високопоставени членове на управляващите. На някои от предишни видеа, публикувани в медиите и социалните мрежи, се вижда, че Борисов кара и без колан“, коментира още експертът.

„Разбрах от настоящи колеги, че Борисов много добре е запознат с порядките, но въпреки забележките от моите по-млади колеги, той не давал идума да се обели“, завърши той.

предишна статияХороскоп – 1 август 2020 г.
Следваща статияТой, Клавдий

Подобни статии

Още в катергорията

Ирена Анастасова: БСП показа добрия пример в 46-ото Народно събрание

Ние сме стабилни и последователни, винаги сме били обърнати...

Янаки Стоилов: Вписването на сделките в имотния регистър вече става без забавяне

Ускорено се преодолява изоставането в публикуването на финансовите отчети...