Хоакин Финикс участва в документален филм за вирусите

Във филма се разглеждат научните аспекти на естествено възникващите вирусни заболявания, които застрашават здравето и живота на цялото човечество

Филмът с работно заглавие „Краят на медицината“ се очаква да бъде завършен в края на тази година, съобщава „Deadline”, прадава БГНЕС.

Във филма се разглеждат научните аспекти на естествено възникващите вирусни заболявания, които застрашават здравето и живота на цялото човечество.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Работата по лентата започва през 2019 г., няколко месеца преди всички да започнат да говорят за COVID-19. Филмът разказва за бактериите и вирусите, които се предават от животни на хора. В него са включени интервюта с водещи учени, чиито изследвания сочат, че рисковете за здравето, пред които сме изправени, са неизбежни и скоро няма да свършат. Според техните открития, новите вируси, включително COVID-19, свински грип, птичи грип и други подобни заболявания, се коренят в животновъдството.

“Надяваме се, че „Краят на медицината” ще покаже на всички, че е време да направим нещо, за да променим навиците си. Науката е неоспорима и категорична. Ще продължим да се разболяваме заради съвременното животновъдство, ако не променим радикално хранителните си навици”, отбеляза Хоакин Финикс.

Подобни статии

Времето днес 07.07.2022

Днес ще духа до умерен север-североизточен вятър и температурите навсякъде ще...

Още в катергорията

Времето днес 07.07.2022

Днес ще духа до умерен север-североизточен вятър и температурите...

Хороскоп за 07.07.2022

Овен Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради...

Времето днес 06.07.2022

Днес над Западна и Централна България в сутрешните часове...