Хороксоп – 6 август 2020 г.

Днес е подходящ ден за: учение, пътуване, контакти с чужденци, срещи с приятели, благотворителност, разрешаване на спорове, духовни занимания 

Овен
Днес няма да има нужда да се оправдавате за действията си, защото всичко ще ви прощават. Все пак не злоупотребявайте с доброто отношение на околните.

Телец
Този ден ще ви изправи пред вътрешните ви страхове. Открийте източника на своята вътрешна сила, онова което ви окрилява и вдъхновява, изпълнете се с него и издишайте страховете си.

Близнаци
Избягвайте всичко, което ви носи негативи и усещане за празнота – вещи, ситуации, хор). Търсете  вдъхновение и приятели, които ви обогатяват, които ви разбират и ценят такива, каквито сте.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Рак
Още малко остана до заветните почивни дни, които ще ви заведат на места приятни и прохладни, отпускащи и вдъхновяващи. А днес просто следвайте плана, не бъдете ненужно разточителни на време и усилия.

Лъв
Днес ви чака твърде мрачна перспектива. Цял ден ще ви атакуват доста противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който предизвиква у вас ужасно раздразнение.

Дева
Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.

Везни
Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в състояние да я асимилирате. Но не бива да отлагате този процес във времето, защото нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.

Скорпион
Днешният ден не подходящ за какъвто и да било вид съревнования. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.

Стрелец
Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.

Козирог
Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.

Водолей
Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътуване, опитайте поне за кратко да смените обстановката. Днес душата ви ще изгаря от жажда за нови впечатления.

Риби
Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.

Източник: astrohoroscope.info

 

Подобни статии

Новите носове съсипаха Петканови

Те все още не може да свикнат с носовете си след операцията Александра...

Още в катергорията

Новите носове съсипаха Петканови

Те все още не може да свикнат с носовете си...

Хороскоп – 28 октомври 2021 г.

Овен Очаква ви прекрасен ден, в който ще може да...

MINOÁR REPRESENT: Проект „ЛАВА“ от Доц. Д-р. Яна Костадинова

‘MINOАR REPRESENT’ e проектът, който има за цел да...