Димитър Байрактаров: Спряха здравноосигурителните права на жена ми заради критичен пост срещу властта

“Скъпи приятели, днес ще ви разкажа как действа хунтата и нейните бухалки. Преди няколко дена съпругата ми публикува критични постове срещу властта. След като публикациите ѝ събраха огромно одобрение, профилът ѝ бе блокиран, но хунтата това не ѝ бе достатъчно.

Вчера съпругата ми направи медицински изследвания, за които е получила съответните направления от лекари, които са проверили и установили, че е здравноосигурена и не е с прекъснати здравноосигурителни права. Такава проверка е извършена и в лабораторията, в която си е направила изследванията.

И тук започва интересното! Днес около 14 часа съпругата ми се е чула с един от лекарите, който смутено ѝ е казал, че се случва нещо странно и системата от днес показвала, че съпругата ми от една година не си била плащала здравните осигуровки и е с прекратени здравноосигурителни права.

Жена ми се шашнала, тъй като ѝ предстоят още изследвания! Вадя всички документи и се опитвам да я успокоя, че всички осигуровки са платени и вероятно е станала грешка и ще трябва да отидем до НАП и да им покажем всички вносни бележки, които аз прилежно пазя.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

Отиваме в НАП обясняваме, а те невъзмутимо ни обясняват, че много добре знаят, че съпругата ми си е платила всичко, но осигурителните ѝ права са прекратени по служебен път, тъй като не била подала някаква декларация. Бъркам и показвам въпросната декларация с прикрепен входящ номер, доказващ, че е подадена в срок и по закон.

От НАП ни отговарят, че и това знаят, но жена ми трябвало да подаде заявление, в което да се признае, че е виновна, за това, че е изрядна и си е плащала осигуровките! Ето така действа хунтата!

Знае, че не сте виновни, но ви превръща във виновници! Сега трябва да очакваме да ни превърнат и в престъпници!”

Това разказа през Фейсбук журналиста Димитър Байрактаров.

Източник: otupor.com

Подобни статии

Служебното правителство се събира на първо заседание

Служебното правителство, назначено вчера от президента Румен Радев, се събира днес...

Още в катергорията

Служебното правителство се събира на първо заседание

Служебното правителство, назначено вчера от президента Румен Радев, се...

657 са новите случаи на коронавирус

Излекуваните са 3530 за последното денонощие Новите случаи с коронавирус...

Министър Рашков уволни от МВР свидетел срещу секретаря на президента Пламен Узунов

Първото уволнение, което прави служебното правителство на Румен Радев,...