ДПС: До два месеца ще има избори

След здравната и икономическата криза в резултат на Covid-19 сега настъпи политическа криза, която се характеризира с война между институциите в държавата.

Това заяви днес депутатът от ДПС Халил Летифов. Според него и според партията, която представлява, във връзка с протестите и събуденото гражданското общество до 2 месеца най-вероятно ще има избори.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Изходът от кризата може да бъде намерен чрез предлаганите от ДПС стъпки, посочи Летифов пред БНТ. Той очерта и основните характеристики на експертния кабинет, предлаган от движението:

„Този експертен кабинет да бъде антикризисен. Този кабинет да осигури няколко неща в краткосрочен план. За да бъде той експертен, да бъдат привлечени съответните експерти в съответните области и в съвсем кратки срокове, до конструирането на следващото Народно събрание те да могат да очертаят рамките и да свършат достатъчно работа, така че първо да договорят условията за ефективно усвояване на средствата, свързани с COVID 19 от една стана и другата – във връзка с плановете за усвояването на средствата по следващия програмен период, които са обвързани със зелената сделка.“

Подобни статии

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно...

Още в катергорията

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство...

Калоян Паргов: БСП е гласът на разума и стабилността

Ние сме способни да предложим политики, които да извадят...