Христо Сираков е в болница след инсулт

Инсулт покоси столичния бохем и издател на „Плейбой“ Христо Сираков. В момента родният Хю Хефнър се бори за живота си в една от столичните болници.

Бизнесменът, който в последните месеци заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов подготвя новия конкурс „Мис Плеймейт“, се е почувствал зле в началото на седмицата. Последвала е животоспасяваща операция, продължила няколко часа.

В момента Сираков е настанен в реанимацията, където лекарите и медицинския персонал полагат денонощни грижи, за да го стабилизират.

„Операцията е била много тежка. Молим се за Христо, дано се оправи! Много пъти съдбата е доказвала, че него Господ го обича, дано и този път се размине с най-лошото“, искрено се надяват в обкръжението на бизнесмена.

Инсултът наистина не е първото му сериозно здравословно изпитание. Преди години Христо Сираков прекара и инфаркт. Освен това има и проблеми с кръвното. Затова близките му сега са изключително притеснени и отправят горещи молитви за бързото му възстановяване и връщане към нормалния му ритъм на живот.

При всички положения, занапред бохемът ще трябва сериозно да редуцира нощния си живот и плеймейтките, особено в първите месеци, които са рискови за появата на нов съдов инцидент.

Подобни статии

Аламанов: Когато истерията замъгли разума… Подкрепяйки „Труд“, активисти-ГЕРБ тъпчеха вестници по земята

Когато истерията замъгли разума... Активисти-ГЕРБ се опитаха да направят партизанска акция...

Още в катергорията