Je suis ПКП

В момента партията на Борисов се нуждае от нов тъп пърформанс, който да внушава единение

Изключително драго и приятно ми стана, когато вчера видях, че парламентарната група на „Воля“ се появи в Народното събрание с тениски „Аз съм Веселин Марешки“. На някои от колежките им стояха много добре – очертаваха формите им, пасваха като силикон на шаврантия от „Кабакум“. Викам си още, че Аптекаря е куха лейка е вече ясно на цялата държава, но че има вкус към формите и селските пърформанси, за това спор няма.

Днес пък гледам, че БСП и ДПС поискали оставката на Караянчева. Тя, обаче, в корав кърджалийски стил отказва да а подаде. И си мисля: напрежението расте, Цветанов ежедневно къса живо месо от ГЕРБ, протестите не стихват, а Европа сигурно скоро ще „измисли“ къща на Бойко в Хелзинки.

Затова от какво най-много се нуждае в момента партията на Борисов? Отговорът е ясен от само себе си – от нов тъп пърформанс, от нов флашмоб, който да внушава единение.

И ето какво ми хрумна:

Уважаема госпожо Дариткова, най-сериозно Ви предлагам утре да облечете цялата парламентарна група на ГЕРБ в бели тениски, на които да пише „Je suis ПКП“!

ПП: Ясно, че на Вас ще Ви седи най-добре, щото сте фина дама, обаче, като си представя Лъчо Мозъка, ех, какъв кеф!

Васил Петев, BIG5.bg

Подобни статии

Асен Василев: Румен Спецов е получавал заплахи

Информирани са ДАНС и международните партньорски служби за сигурност Директорът на Националната...

Още в катергорията

Асен Василев: Румен Спецов е получавал заплахи

Информирани са ДАНС и международните партньорски служби за сигурност Директорът...