Тези две зодии държат милиардите на света!

Анализатори базират своите изследвания на рождените дни на 250 души

За да разберете под коя щастлива звезда, според статистиката най-често се раждат силите, експертите анализираха списъка на Форбс.

Експерти на британското издание на The UK Domain проучиха актуализирания списък на милиардерите от „Форбс“ и стигнаха до извода, че хората, родени под зодиакалния знак Везни, са по-често срещани от други.

Анализаторите базират своите изследвания на рождените дни на 250 души. Така се оказа, че 27-те милиардери в списъка били Везни.

Астролозите казват, че това не е необичайно. Везните имат супер способност да привличат богатство. Наред с това, те смятат, че тази зодия има и голям късмет. Много представители на зодията носят голямата вероятност да получат крупно наследство от починали роднини.

Теорията за „най-богатите Везни“ обаче има и своите противници. Някои астролози разкритикуваха проучването на The UK Domain за поставянето на бизнес портала почти в самия край на списъка му. Там те обявили зодия Козирог за най-честата зодия, в която се раждат милиардерите.

Факт е, че тази зодия е най-трудолюбивата, амбициозна и фокусирана, върху кариерата. Хората родени в нея разполагат с имущество и пари по компетентен и балансиран начин.

Този факт се потвърждава от това, че най-богатият човек в света е основателят на Amazon Джеф Безос, а той е Козирог.

Подобни статии

Археолози откриха липсващо звено в историята на азбуката

Откритият в Тел Лахиш надпис е липсващо звено, защото запълва празнината...

Още в катергорията

Археолози откриха липсващо звено в историята на азбуката

Откритият в Тел Лахиш надпис е липсващо звено, защото...

Анна-Мария Чернева пъчи силикон на Малдивите

Ocтaвa зaгaдкa кoй e зaвeл изкуcитeлнaтa брюнeткa нa eкзoтичнa...