Замесеният в корупция съдия Андон Миталов е подписал акциите срещу президентството и Илия Златанов

Да им кажа на Канал1 и специално на интервюирания от Георги Любенов лидер на АБВ Румен Петков, колко „никакъв“ и „нищо незначещ“ е съдията Андон Миталов, посочен от Американското посолство като замесен в сериозна корупция. Това пише съдия Грета Ганева в профила си във Facebook.

Помните ли акцията по претърсване и изземване в дома на Илия Златанов незабавно след публикуване на разказа му за това, че златото, представляващо веществено доказателство, е изнесено след манипулация на документи в Спецпрокуратурата и натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова? А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха разпространени около час преди да влязат „органите“ с кадри и звук, отразяващи полицаи, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на следващия ден прокуратурата разпространи на сайта си, че при акцията в дома на Златанов били намерени монети от златото, при което възникнаха основателни съмнения, че е подхвърлено?

Е, действията по претърсване и изземване бяха извършени въз основа на съдебен акт от 07.07.

Да ви кажа ли кой е съдията, подписал съдебния акт на джуджетата?

Андон Миталов, познахте!

Нека ви кажа и още нещо!

Такива актове за действия по претърсване и изземване се издават от дежурен съдия, поради което обичайна практика е като иска прокуратурата да попадне при конкретен съдия, да следи кога е дежурен.

Та, в същия този ден 07.07., се е оказало, че е издаден и още един друг съдебен акт- този за претърсване и изземване в Президентството. Точно така, мощното влизане на прокуратурата в Президентството е извършено въз основа на съдебен акт от 07.07., което значи е подписан от кой точно съдия?

Все си мисля, че шайката направо си каза на американците да си гледат работата, ама хайде Канал 1 и Румен Петков от АБВ да не ни казват същото, ако обичат!

Подобни статии

Мъж на 27-години без заболявания сред новите жертви от COVID-19 у нас

Припoмнямe, чe 2 126 ca нoвoдиaгнocтицирaнитe c СОVID-19 лицa в Бългaрия...

Още в катергорията

Мъж на 27-години без заболявания сред новите жертви от COVID-19 у нас

Припoмнямe, чe 2 126 ca нoвoдиaгнocтицирaнитe c СОVID-19 лицa...

Корнелия Нинова с пет условия за подкрепа на кабинет на ИТН (ВИДЕО)

Ръководството на БСП поставя и още едно условие -...

БСП даде подкрепа за втори мандат на Радев и Йотова

Националният съвет на БСП изрази подкрепа за кандидатпрезидентската двойка...