АВАКС влязоха в обяснителен режим

Гръцката компания „АВАКС“ АД, която „забравя“ да плаща на служителите си трудовите възнаграждения влезе в обяснителен режим.

Канал 7 публикува e-mail от Валерия Пейчева, PR на некоректната гръцка фирма „АВАКС“ АД. Ето и пълния текст без редакторска намеса:

„Уважаеми колеги,

Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график за успешното завършване на този стратегически важен проект за България и Гърция.

Работата по изграждането на газовия интерконектор Гърция-България продължава да тече на пълни обороти в сътрудничество с всички заинтересовани страни от двете държави, които участват в изпълнението му.

Като се вземе предвид голямото въздействие на пандемията във всеки един аспект от бизнес дейността в световен мащаб, строителната компания по проекта – AVAX, отговори оптимално на безпрецедентните условия, като напредъкът на проекта се осъществява спрямо разумните очаквания. Ключов индикатор за текущото изпълнение на проекта са 48-55 заварки на тръби на ден, със среден необходим ремонт под 5%.Този значителен брой, съчетан с ниската степен за нужда от ремонт, позволява бърз напредък на всички други дейности на проекта.

Газовият интерконектор Гърция-България е проект с голям принос към заетостта. Към момента са ангажирани повече от 330 души, пряко или косвено, като това число се очаква да нарасне през предстоящите месеци. 

Повече информация можете да намерите в приложеното прессъобщение.

Поздрави, Valeria Peycheva PR Assistant“

„Ти какво я питаш, тя какво ти отговаря?!“

Г-жа Пейчева е потърсена от Канал 7 по телефона, за да ѝ бъдат зададени няколко въпроса. Четири часа по-късно след редица позвънявания, връзката с PR-a е осъществена.

Ето какво каза тя:

Подобни статии

Росица Кирова: Г-н Трифонов трябва да реагира бързо, за да не обиди гласувалите за него

Депутатът от ГЕРБ коментира какво предстои след изборите „Г-н Станислав Трифонов трябва...

Още в катергорията

Росица Кирова: Г-н Трифонов трябва да реагира бързо, за да не обиди гласувалите за него

Депутатът от ГЕРБ коментира какво предстои след изборите „Г-н Станислав...

Андрей Райчев: След Симеон и Борисов, Слави е третият цар. Няма идеи, има личност

Според Райчев шансът да бъде сформирано правителство е 40...