Бащата на момичето, с което директорката на Музикалното училище се подиграва вече 2 години: Неуважаема Столина, ти за коя се мислиш, бе, „преподавателке“ измислена?!

Нямам никакво притеснение да кажа в прав текст и да защитя думите си дори и в съда, че една жена, която конюнктурата по неведоми пътища е назначила за директор в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ – София, има сериозни проблеми може би вследствие на интелектуален дефицит, които пък от своя страна се реализират в първосигнална агресия и елементарна комплексарщина, от две години брутално се подиграва с моето дете.

Затова, да кажа и попитам: абе, Столино, аз съм бащата на детето, с което ти от две години си правиш майтап, верно ли си мислиш, че ще те оставя да продължаваш така?! Верно ли си мислиш, че ще те оставя да се гавриш с единствената ми дъщеря?! Верно ли си мислиш, че ще допусна да се подиграваш с моето дете, докато ти да се наричаш пред хората преподавател и учител?! Верно ли си мислиш, че ще оставя без последствия за теб това да пилееш две години от живота на едно 17-годишно момиче? И защо това? Защото 7 пъти ти я пращаш на поправителен изпит по пиано, а тя от притеснение и стрес два пъти кърви пред комисия, а комисията от своя страна всеки път нагло я гледа и я кара да избърше собствената си кръв от клавишите.

Столино, верно ли си мислиш, че един баща би допуснал всичко това?!

Имам новина аз тебе, Столино, това няма да се случи. Бъди сигурна! Ще използвам всички законови форми, без значение колко време ще ми отнеме, за да обясня на целия свят, че ти нямаш нищо общо с понятията “учител” и “преподавател”. И няма да спра дотук, защото по професия съм изследовател. Ще разровя миналото ти, тъй като ти си публично лице, ангажирано пред обществото да възпитава и образова нашите деца; ще разровя цялата ти професионална история, но не с жълти цели или користни мотиви, а за да разбера, аджеба, аз и всички останали родители, как така ти въобще бе допусната да носиш титлата преподавател и да бъдеш назначена за директор на такова престижно училище по изкуства?!

Нещо повече. Ще потърся сметка за твоето поведение в Инспектората по образование. Ще потърся сметка за твоето назначение и от министъра на културата Боил Банов. Ще го попитам Банов, защо допусна тази Столина да заеме този отговорен пост?

Ще потърся сметка и от цялата образователна система, която позволява хора като теб, “да образоват“ нашите деца.

И знаеш ли, Столино (наричам те по малко име, защото не изпитвам никакво уважение към теб), не се съмнявай – аз ще спечеля тази битка. Защото каквото и да си говорим, България би трябвало вече да е цивилизована страна, а не чорбаджийски хабитат, обитаван от комплексирани лелки.

И пак да ти кажа – аз ще спечеля тази битка. Ще я спечеля, защото се боря за детето си; защото се боря за правдата; защото се боря за образованието в България, което по Конституцията на Републиката е право на всеки един гражданин. И, може би, преди всичко ще спечеля, защото, борейки се за моето дете, аз всъщност воювам за всички деца. Воювам за бъдещето. Защото, Столино, нашите деца са бъдещето, а ти си просто една неуспяла и комплексирана “музикантка”. Всъщност, последното, както и титлата “учител”, със сигурност не са верни. Зачерквам ги.

Васил Николаев

Подобни статии

Професор: Ваксинираните трябва да продължат да спазват мерките

По думите му, хората, които са си поставили първа доза от...

Още в катергорията

Професор: Ваксинираните трябва да продължат да спазват мерките

По думите му, хората, които са си поставили първа...

Росица Кирова: Г-н Трифонов трябва да реагира бързо, за да не обиди гласувалите за него

Депутатът от ГЕРБ коментира какво предстои след изборите „Г-н Станислав...

Андрей Райчев: След Симеон и Борисов, Слави е третият цар. Няма идеи, има личност

Според Райчев шансът да бъде сформирано правителство е 40...