Дайнов: Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация. Време е да си се приберете обратно в Полша

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Четете интервюто на Туск, хора. Според него, Бойко ни пази от руснаците, които – респективно – организират протести, за да го свалят

Но идват избори и народът ще се произнесе (против, предполага се, руснаците и техните протести):
„Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е само конфликт между ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е много активна в България… през март ще стане напълно ясно каква е волята и какво и решението на българските избиратели“.

Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация, която тук отстояваме срещу вашия приятел Борисов, член на БКП, член на СИК и понастоящем човекът на Кремъл в България. Говорите неща, които знаете, че не са истина.

Време е да си се прибирате обратно в Полша, за да дебнете за жени, които евентуално биха искали да направят аборт. И после да ги горите на кладата.

А ЕНП да си събира подопечните мутри и да мести седалището си в Будапеща, като преди това назначи Орбан за шеф и Борисов за негов заместник по идеологическата част. Християндемократи? Нямат нито страх от Бога, нито срам от хората. Чисти атеисти от съветската школа.

https://www.facebook.com/evgenii.dainov/posts/4079828938710400

Евгений Дайнов, Фейсбук

 

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини